Optimist78 prieš 9 metus
@r4imis na taip... Tačiau visgi tikėkimės, kad ne dėl mūsų, visgi yra ir geresnė dalis užseniečiams, tarkim mums Anglijoj Eurą pirkti dabar daug pigiau nei šiuo metu Lietuvoj ;)
Optimist78 prieš 9 metus
@STEAM žaidimai na taip, bet paskaičiau dar, tai Euras silpsta jau nuo kiek anksčiau, o Doleris tuo naudojasi. T.y. Kyla dolerio vertė.
Optimist78 prieš 9 metus
Modė Dotos nolaiferis, vien dėl jo verta kurti, užpuls temomis jis jį greit :D
O šiaip tai už.
Optimist78 prieš 9 metus
Skamba įdomiai. Tik turiu klausimą. Kodėl jūs visada aprašot sistemas (namų, verslų, mašinų) kurios yra palyginus niekuo išskirtinos nuo kitų, atsibodusios ir pnš? Man atrodo jos ir taip yra kiekviename lietuviškame serveryje, tai kam su jomis dar kartą supažindinti? Jūs aprašinėkit sistemas tas, kurios yra unikalios ir ne visuose serveriuose yra, o ne tai kas jau savotiškai nusibodę... Dabar toks jausmas, kad jas prirašot tik tam, kad atrodytu, kad teksto yra daugiau...
Optimist78 prieš 9 metus
@Barzdocius Karolis tūrėjo uomeny Cash of Clans ar kaip ten jis...
O aš tai sakau - Strongold Crusader da best foeva!
Optimist78 prieš 9 metus
@dontbeidiot o tu jei tiesiog nebefreepostintum tai netik, kad nebegautum -karmos, bet ir suprastum, kad jis visoje temoje tą patį kalba.
Optimist78 prieš 9 metus
Pats pasigendu to dalyko... Aš seniau dar galvodavau kad man nėra jokių praneimų, t.y. kad niekas nei mano vardo nepamini nei ką :d Bet kažkada paspaudžiau ir buvo tokia reakcija kaip "Wait a moment, what??"
Optimist78 prieš 9 metus
Sujuokino tai tik vidurinis pirštas iš viso video :D Aišku kiti irgi neprasti, tiesiog, kad nelabai juokingi.
Optimist78 prieš 9 metus
Tai žinoma kad nėra. Kažin, ar įmanoma tokius "sąžiningus žmones" kaip nors sustabdyti?