Optimist78 prieš 9 metus
@Stevis nežinau ką jūs ten būtinat, kūkinat ar šūtinat...
Juk taip lengva įsirašyt tuos windows...
• Pasiimi flešiuka, įkiši į kompą.
• Nueini į "Mano Kompiuteris", spaudi ant flešiuko su antru pelės mygtuku -> Formatas -> Pakeiti iš FTTS į NTFS ir spaudi "Formatuoti" spaudi tada ten lentelėj "OK".
Viskas, su flešiuku baigta.
• Atsidarai per Daemon Tools windows'ų ISO failo vidų (t.y. Kad matytum kokie failai jame yra).
• Perkeli visus failus į flešiuką (tą vieta kuria matai kai tik jį atsidarai).
Viskas. Iškingi kompą, po keliu sec vel ijungi (flešas paliktas kompe), ir spaudinėji mygtuka kuris tau atudaro Boot Menu (F11 ar F10 pas mane...). Atsidaręs pasirenki savo flešiuką ir spaudi "Enter". Viskas - Instaliuoji.
Taip pat yra patartina, kad instaliuojan buti į PC įkišta tik flešiukas, klaviatūra ir pelė (žinoma ekranas taip pat :D)
Tikiuosi padėjau :)
Optimist78 prieš 9 metus
@Bebras arba kokie entuziastingi ten yra žmonės. Kaip jie myli savo šalį, kalbą ir nenori jos prarasti :)
Optimist78 prieš 9 metus
@Amazing visi reikalingi driveriai yra pačiame microsoft.com puslapyje. O kompiteris tikrai viska tvarkingai atlaigys, jei dar 32bit isirasysi tai išvis nėra kalbų.
Dėl photoshop tai taip pat veiks gerai (bunu dar narsykle pasijungęs kai naudojuos, ir skype zinoma), jokio lagg nera :) (pas mane 64bit irasita, pc resursus gali rasti toje temoje kuria buvau sukures...
Optimist78 prieš 9 metus
@Treak na taip nėra. Bet jie vistiek veikia puikiai. O jei pvz pas zmogu 1GB ram tai jis pagrinde Win8 rašysis tam, kad kompiuteris pagreitėtų, nebelaggintų. Nes tai kančia tiek tam asmeniui kuris tokį kompiuterį turi, tiek pačiam kompiuteriui :D Jis net nemėgins su tokiu kompiuteriu kokį COD ar BattleField (ar kaip ten jis) 4 pažaisti....
Optimist78 prieš 9 metus
Mano buvus mylimiausia: Tove Lo - Scream my name.
Šiuo metu tokios mylimos kaip ir neturiu, bet kažkai pastebėjau kad pradeda patikti meilės tainos (Stay with me, A Thousand Years...) o kokios tavo, @Vaidasz11 ?
Optimist78 prieš 9 metus
Buvau pradėjes mokytis C++, bet tuo viskas ir pasibaigė. Moku HTML+CSS (žinau, tai koduojama ne programuojama), šiuo metu mokausi PHP (bsk knisa :D)...
Optimist78 prieš 9 metus
Kas iš to. Serveris gal būt ir puikus, bet svetainė lūžinės kas 1-2 dienas... Keiskit hostingą... Juk tai pabai paprasta:
• Prisijunk prie hostingas.in.
• Parašai adminams: Pakeiskite mano vardų serverius į - ns1.tiekejas.lt ns2.tiekejas.lt (ir jei tiekejas kitas reikalauja ns3.tiekejas.lt ns4.tiekejas.lt).
• Jie atrašo (jei tuo metu savaitgalis tai pakeis tik pirmadienį).
• Eini uzsisakai hostinga is to tiekejo kurio vardu serverius uzsisakai.
• Atsiuncia FTP ir susitvarkai web'a.
Reikia pagalbos ar kazkokios konsultacijos/pagalbos? Skype: nematytas123