Optimist78 prieš 8 metus
@Darrel_ hmm, galbūt tu ir teisus, tačiau visvien... Kažkaip labai keistai turėtų atrodytu, iPhone be savo tradicinio mygtuko.. Prisiminkim kaip Microsoft išėmė „Start“ mygtuko, buvo daug nepasitenkinimų (ne iš mano pusės), o jei dingtų iš iPhone jis, tai tikrai skųsčiausi. Kaip dabar kiti pasidaro ekrane tą tokį kažkokį, man tai yra visiškai nepatogu.. Tiesiog yra dalykų, kurių nereikia keisti, kad ir kiek laiko bebūtų praėję..
Optimist78 prieš 8 metus
Optimist78 prieš 8 metus
@deepfall visi matyti apart The Giver, būtinai pažiūrėsiu! Ir joo, norėjau pasakyt "nuspėjamas" :D
Optimist78 prieš 8 metus
@deepfall tačiau nebuvo toks nuspamas tas filmas, kaip kiti, bent jau pabaigoje. Kada pvz., per tą testą Trisė 'mirė' ir po to taip pabudo, arba kada tą nušovė moterį, tikrai nesitikėjau.
O dėl trečios dalies tai hmm, manau tikrai turėtų būti įdomi, nes išėjo už tos sienos visi. Manau ten ras daug įdomių dalykų, kitų civilizacijų ir panašiai, taip pat kovų bus manau.. Na žodžiu, laukiu nesulaukiu, nes tikrai negaliu nuspėti šio filmo, gal būt kaip tik šie mano spėjimai nepasitvirtins?? Norėčiau perskaityti tas knygas.. :D
Edita: Nuspėjama*
Optimist78 prieš 8 metus
@deepfall hmm, vieną paklausiau, nelabai patiko, tokia ištempta atrodo daina :/