Optimist78 prieš 10 metų
Viskas gerai, bet labiausia nustebino tai:
„Apple“ atsisakys įprasto naudotojams „Home“ mygtuko. „Home“ mygtuko atsisakymas ir pirštų atspaudų skaitytuvo perkėlimas į ekrano paviršių suteiktų kompanijai galimybę aprūpinti išmanųjį telefoną beveik visą įrenginio priekinę dalį užimančiu ekranu.
Tikrai nerekomenduoju jiems to padaryti. Home mygtukas siuo metu yra LABAI patogus..
Optimist78 prieš 10 metų
@Bebras hmm, good point. Tačiau tai jums spręsti - tikėti manimi ar ne. Aš tiesiog žinau, kad jo nebus ;) Daugiau nieko neleista man atskleisti :x
Optimist78 prieš 10 metų
Aišku, galima tikėtis, kad karo niekada nebus, bet shit happens.
- Karo nebus jokio, tik ne Lietuvoje :D 100% garantiškumas.
Optimist78 prieš 10 metų
Asmeniškai, nepatinka man tai. Nežinau kodėl, galbūt dėl to, kad tiesiog nenoriu ten eiti (jei iškvies, nors greičiausiai ir netektų, nes gyvenu ne Lietuvoje), o galbūt dėl to, nes žinau (esu garantuotas), kad niekad nebus jokio karo ir, kad ši prievolė yra visiškai beprasmiška?.. Ir hmm, kai baigsiu mokslus man jau bus 23 metai, specialybė - mokytojas. Nemanau, kad tokios specialybės žmones kviečia? Tuo labiau, kaip @flax minėjo, kad atlyginimas taip pat kažką lemia, šiuo metu Anglijoje mokytojai uždirba mažiausiai 2480€ (£1854 - šaltinis) per mėnesį.
Optimist78 prieš 10 metų
@SnoutUp hmm, galbūt. Bet visuomet galima pratęsti konkurso laiką, jei to reikės, ar pakelti temą. Realiai, patys konkursai, tiek mano, tiek tas kurį sukūrė @geltonakatė turėtų prikaustyti daugiau naujų narių ir galbūt sugražinti kaikuriuos senbūvius, ar ne?
Optimist78 prieš 10 metų
@Darrel_ Hmmm, gali kaip sakė @MantasV pradėti koduoti. Taip pat gali kurti muziką :+1:
O jei grįžtant prie žaidimų, gali ir kokį SAMP parsisiųsti, manau paveštų? :D
Taip pat, štai sąrašas žaidimų kuriuos turėtų tavo PC pavežti:
- Portal 2
- Civilization V
- Valkyria Chronicles
- Mount & Blade: Warband
- Torchlight II
- Snakebird
Optimist78 prieš 10 metų
@MantasV woop, sita ir pats zinau :D Siaip dar gali kokiu NFS parsisiust ar CS :P :D
Optimist78 prieš 10 metų
@Ignas , o kuo bogai, kad tik 1 paveikslėlis? :D Aš kaip tik manau, kad tai yra forumui pliusas. O kaip ir Edvinas sakė, greičiau puslapį krauna. Nuotraukos reikalauja daugiau duomenų, o šiais laikais Lietuvoje dar tikrai yra žmonių kurie turi ribotą internetą :D Anyways, man asmeniškai šitoks paprastumas daug labiau patinka, negu kai visko perkrauta :)