Optimist78 prieš 8 metus
Viskas gerai, bet labiausia nustebino tai:
„Apple“ atsisakys įprasto naudotojams „Home“ mygtuko. „Home“ mygtuko atsisakymas ir pirštų atspaudų skaitytuvo perkėlimas į ekrano paviršių suteiktų kompanijai galimybę aprūpinti išmanųjį telefoną beveik visą įrenginio priekinę dalį užimančiu ekranu.
Tikrai nerekomenduoju jiems to padaryti. Home mygtukas siuo metu yra LABAI patogus..
Optimist78 prieš 8 metus
@Bebras hmm, good point. Tačiau tai jums spręsti - tikėti manimi ar ne. Aš tiesiog žinau, kad jo nebus ;) Daugiau nieko neleista man atskleisti :x
Optimist78 prieš 8 metus
Aišku, galima tikėtis, kad karo niekada nebus, bet shit happens.
- Karo nebus jokio, tik ne Lietuvoje :D 100% garantiškumas.
Optimist78 prieš 8 metus
Asmeniškai, nepatinka man tai. Nežinau kodėl, galbūt dėl to, kad tiesiog nenoriu ten eiti (jei iškvies, nors greičiausiai ir netektų, nes gyvenu ne Lietuvoje), o galbūt dėl to, nes žinau (esu garantuotas), kad niekad nebus jokio karo ir, kad ši prievolė yra visiškai beprasmiška?.. Ir hmm, kai baigsiu mokslus man jau bus 23 metai, specialybė - mokytojas. Nemanau, kad tokios specialybės žmones kviečia? Tuo labiau, kaip @flax minėjo, kad atlyginimas taip pat kažką lemia, šiuo metu Anglijoje mokytojai uždirba mažiausiai 2480€ (£1854 - šaltinis) per mėnesį.
Optimist78 prieš 8 metus
@SnoutUp hmm, galbūt. Bet visuomet galima pratęsti konkurso laiką, jei to reikės, ar pakelti temą. Realiai, patys konkursai, tiek mano, tiek tas kurį sukūrė @geltonakatė turėtų prikaustyti daugiau naujų narių ir galbūt sugražinti kaikuriuos senbūvius, ar ne?
Optimist78 prieš 8 metus
@Darrel_ Hmmm, gali kaip sakė @MantasV pradėti koduoti. Taip pat gali kurti muziką :+1:
O jei grįžtant prie žaidimų, gali ir kokį SAMP parsisiųsti, manau paveštų? :D
Taip pat, štai sąrašas žaidimų kuriuos turėtų tavo PC pavežti:
- Portal 2
- Civilization V
- Valkyria Chronicles
- Mount & Blade: Warband
- Torchlight II
- Snakebird
Optimist78 prieš 8 metus
@MantasV woop, sita ir pats zinau :D Siaip dar gali kokiu NFS parsisiust ar CS :P :D
Optimist78 prieš 8 metus
@Ignas , o kuo bogai, kad tik 1 paveikslėlis? :D Aš kaip tik manau, kad tai yra forumui pliusas. O kaip ir Edvinas sakė, greičiau puslapį krauna. Nuotraukos reikalauja daugiau duomenų, o šiais laikais Lietuvoje dar tikrai yra žmonių kurie turi ribotą internetą :D Anyways, man asmeniškai šitoks paprastumas daug labiau patinka, negu kai visko perkrauta :)