Optimist78 prieš 10 metų
@Hiwichi https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO aš panaudojau šitą tiesiog.
Optimist78 prieš 10 metų
@b0ss tai maždaug aš pagal tave gerą telefoną turėčiau pirkti tik tam kad galėčiau kažką padaryt, pakurt kokią prigramą ar pnš? Okay, I don't give a fuck. Gal man tiesiog reikia telefono, kuris bus geras ir po 4 metų? Kuris veiks taip pat sparčiai kaip ir pirmąją dieną po tiek kaip minėjau - 4 metų? Žodžiu, skonio reikalas, kiekvienas turim savo nuomones ir dėl to nebūtina kitų užsipulti. Juk čia turėtų būti "draugiška bendruomenė"?
Optimist78 prieš 10 metų
Žinoma, kad iPhone geriau. Šie telefonai ne'lag'ina niekada, yra puikiai optimizuoti, taip pat nemanau, kad tu norėsi nuveikt su tuo telefonu kažką stebuklingo, kaip, kad sakė @b0ss tad nemanau jog tau reiks tą iOS laužyti. Vienintelis minusas kirį galiu įžvelgti aš pats, tai baterija. Naudojant mobilius duomenis ji išsikrauna per 2-3h (iPhone 5s), kai naudojuosi Wi-Fi žinoma baterija eikvojasi lėčiau, atlaiko 6-10 valandų. Taip pat jei interneto telefone išvis nemaudoji, t.y. Tik sms ir skambučiai, baterija išlaiko bent jau man iki 2 dienų. Tikiuos kažkiek patėjau ✌
Optimist78 prieš 10 metų
@Darrel_ aišku. O tau eina įsirašyt juos iš tų .appx ? Nes man tai net neidavo.
Optimist78 prieš 10 metų
Optimist78 prieš 10 metų
@Zombis oo, hateriu jau turim. As irgi jus myliu :D Man patinka stebet kaip jus kraustotes del musu is proto bet pakeist nieko negalit :D P.S. Kad dar labiau sunervint, pasakysiu - vistiek kazkada gausim ko norim, kazkada vistiek ir Lietuvoje santuoka taps legalu ;)