Optimist78 prieš 9 metus
@Hiwichi https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO aš panaudojau šitą tiesiog.
Optimist78 prieš 9 metus
@b0ss tai maždaug aš pagal tave gerą telefoną turėčiau pirkti tik tam kad galėčiau kažką padaryt, pakurt kokią prigramą ar pnš? Okay, I don't give a fuck. Gal man tiesiog reikia telefono, kuris bus geras ir po 4 metų? Kuris veiks taip pat sparčiai kaip ir pirmąją dieną po tiek kaip minėjau - 4 metų? Žodžiu, skonio reikalas, kiekvienas turim savo nuomones ir dėl to nebūtina kitų užsipulti. Juk čia turėtų būti "draugiška bendruomenė"?
Optimist78 prieš 9 metus
Žinoma, kad iPhone geriau. Šie telefonai ne'lag'ina niekada, yra puikiai optimizuoti, taip pat nemanau, kad tu norėsi nuveikt su tuo telefonu kažką stebuklingo, kaip, kad sakė @b0ss tad nemanau jog tau reiks tą iOS laužyti. Vienintelis minusas kirį galiu įžvelgti aš pats, tai baterija. Naudojant mobilius duomenis ji išsikrauna per 2-3h (iPhone 5s), kai naudojuosi Wi-Fi žinoma baterija eikvojasi lėčiau, atlaiko 6-10 valandų. Taip pat jei interneto telefone išvis nemaudoji, t.y. Tik sms ir skambučiai, baterija išlaiko bent jau man iki 2 dienų. Tikiuos kažkiek patėjau ✌
Optimist78 prieš 9 metus
@Darrel_ aišku. O tau eina įsirašyt juos iš tų .appx ? Nes man tai net neidavo.
Optimist78 prieš 9 metus
Optimist78 prieš 9 metus
@Zombis oo, hateriu jau turim. As irgi jus myliu :D Man patinka stebet kaip jus kraustotes del musu is proto bet pakeist nieko negalit :D P.S. Kad dar labiau sunervint, pasakysiu - vistiek kazkada gausim ko norim, kazkada vistiek ir Lietuvoje santuoka taps legalu ;)