Oxygen prieš 9 metus
Ant xbox 360 perejas, bet su tokia grafika pazaisciau vel ant PC, gaila pc medinis :D
Oxygen prieš 9 metus
Maininu mid'a su Zedu ir Talonu, prie to pacio maininu ir adc su Dravenu ir Twisted Fate <3
Oxygen prieš 9 metus
Kaip ir minejau, jog kai atsisiunti atsiranda dazniausiai dvi papkutes, kuriuose yra vien papkute su daug failu (data failai), o kitoje papkuteje yra tas "CallOfDuty".app arba "CallOfDuty".apk, tas .app arba .apk failas yra instaliacinis failas, kuri reikia paleisti, kad zaidimas ar programele tavo telefone isirasyti, kaip ir kompiuteriuose .exe failiuka leidi. O veliau telieka persimesti ta kita papkute su data failais. Manau supratai.
Oxygen prieš 9 metus
Na nezinau, bet apie samsung telefonus ir apskrytai apie "Android" telefonus esu susidares nelabai gera nuomone. Kiek teko stebeti samsungas imdavo "kiekiu", o ne optimizacija, prikisdami daug branduoliu, nors tolko is ju nelabai budavo, anksciau ar veliau telefonas pradedavo "lagint" tekdavo perrasineti softa i customini, kur nera is pradziu idiegtu samsunginiu programeliu, bet po kurio laiko vel visa sita rutina atsirasdavo. Turejau tiek s3, s4, tiek sony z1. Del dabartinio 5.0 androido nieko pasakyt negaliu, nes neesu bandes jo. Lyginant su Apple produkcija, ju "iOS", veikia zymiai stabiliau ir greiciau, ir taipogi kalbu apie tam tikra modeli "5s" turi te 2 branduolius kurie deda i kampa turinti samsungini "s4" 4 branduolius. Jei klystu taisykite. Tai tik mano nuomone kuria esu susidares turejas situos telefonus. :)
Oxygen prieš 9 metus
Sveiki, malonu :) Pats labiau linkes prie web programavimo, pascali galima skaityti pilnai moku irasa teliko ismokt, na bent jau man mokytojas sake, jog mokedamas pascali be problemu pereisi prie kitu. Noreciau ismokt php/java kalbu, nes labai traukia prie app ir tinklapio kurimo, bet nelabai medziagos padorios randu, nes su anglu kalba nelabai susikalbu :D