PamParam prieš 8 metus
Vakar gan dideli patch išleido 0.2.10, šiandien dar keleta fixu. Naujas žemelapis atsirado: Ship Graveyard
Pridėjo naują item rarity: Relic
Tai dabar toks sąrašas:
Base
Common
Rare
Epic
Legendary
Relic
Gan geresne automobilių informaciją. Pagerino žaidimo UI išvaizdą (viskas dabar aiškiau ir paprasčiau)
PamParam prieš 8 metus
Nesuprantu apskritai, kaip ta fonine muzikele gali didinti produktyvuma, kai puse demesio sutelkta i kazkokius pauksciuku ciulbesius, mane tokie pasaliniai garsai tik trigdo ir maiso susikoncentruoti ties darbu... Zinoma jei dirbi kokiam sandeli kur nesioji vazonus tai tokiam darbui muzikele visai gerai, linksmiau dibti eina.
PamParam prieš 8 metus
@Optimist78 Juk pats nežinai ar moka ten kažką ar ne, sukūriai temą tai domiuosi kaip ten ir kas, elementariausi klausimai :)
PamParam prieš 8 metus
@Optimist78 Tai vis tiek jie perdirba tas šiukšles o ne mes, vis tiek needaeina man kaip mes jiem padedam jas perdirbinėt nieko neveikdami?
PamParam prieš 8 metus
Nesirišą man vis tiek, jie perdirbinėją tas šiukšles patis ir dar žmonėms už tai moką? Čia man keistą. Kiek jie € visam tam reikalui skire? ar tas išmokos fondas be limito? :D
@Mantvi5 Tavo temą prieš 3 mėn sukūrtą, kur tavo išmoką? :D Yra kažkoks neaiškios kilmės "Lietuvio" screenas.