PamParam prieš 8 metus
Priklausomai kur gyvenį, dabar mano draugas už sienos gyvenantis nusipirko Bite 4g 40 mb/s internetas, stabilus, aš taip pat planuojų į tą patį pereitį iš savo to DSL senio. MEZONO neimk ten ištisai problėmos visas internetas tik aidi tom mezon problėmom...
Spartusis neribotas: Pasižiūrėk
PamParam prieš 8 metus
Į tokius ir rėikia lygiuotis, nesakau gi, imk ir piešk taip gražiai, tesiog kaip pvz daviau.
PamParam prieš 8 metus
Reikės palaukti gameplay trailerio, čia dar mažokai dar mažokai kas parodytą... Žaidimas dar tik ant pamatų statomas.
PamParam prieš 8 metus
@Vilmokas jei per langa steb4si dienos šviesą, tai po kokio mėn tikrai kaip iš bunkerio išlindes atrodysi :D Man tik įdomu kai bus ateitije žmones pasikeite, ar tik ne bus taip pro balkona rėkaus mama - Ej jus ko ten sniego seni libdot, eikit geriau cs palošti!! :D
štai tokia ateitis mūsų laukia https://www.facebook.com/564487993709155/videos/569061553251799/
PamParam prieš 8 metus
Bet ar tai normalų? dabar dažnas jaunuolis, mieliau praleistų laiką namie, paloštu kokį žaidimą, nei sveikai pasivaikščiotų lauke, ar matytų dienos šviesą.
PamParam prieš 8 metus
Reklamą, puslapis apskritai nereikalingą kaip temų tipas, kur yra logiką? yra skiltis reklamai ir dar turį pasirinktį tipą reklamą, čia nesirišą iš viso. O dėl reklamų iš viso siūlyčiau, kad net neaitų jų matyti pagrindiniam puslapi...