PamParam prieš 10 metų
Priklausomai kur gyvenį, dabar mano draugas už sienos gyvenantis nusipirko Bite 4g 40 mb/s internetas, stabilus, aš taip pat planuojų į tą patį pereitį iš savo to DSL senio. MEZONO neimk ten ištisai problėmos visas internetas tik aidi tom mezon problėmom...
Spartusis neribotas: Pasižiūrėk
PamParam prieš 10 metų
Į tokius ir rėikia lygiuotis, nesakau gi, imk ir piešk taip gražiai, tesiog kaip pvz daviau.
PamParam prieš 10 metų
Reikės palaukti gameplay trailerio, čia dar mažokai dar mažokai kas parodytą... Žaidimas dar tik ant pamatų statomas.
PamParam prieš 10 metų
@Vilmokas jei per langa steb4si dienos šviesą, tai po kokio mėn tikrai kaip iš bunkerio išlindes atrodysi :D Man tik įdomu kai bus ateitije žmones pasikeite, ar tik ne bus taip pro balkona rėkaus mama - Ej jus ko ten sniego seni libdot, eikit geriau cs palošti!! :D
štai tokia ateitis mūsų laukia https://www.facebook.com/564487993709155/videos/569061553251799/
PamParam prieš 10 metų
Bet ar tai normalų? dabar dažnas jaunuolis, mieliau praleistų laiką namie, paloštu kokį žaidimą, nei sveikai pasivaikščiotų lauke, ar matytų dienos šviesą.
PamParam prieš 10 metų
Reklamą, puslapis apskritai nereikalingą kaip temų tipas, kur yra logiką? yra skiltis reklamai ir dar turį pasirinktį tipą reklamą, čia nesirišą iš viso. O dėl reklamų iš viso siūlyčiau, kad net neaitų jų matyti pagrindiniam puslapi...