Qiux prieš 9 metus
o bandai persirašyt windows? kažkada girdėjau jei meta arba išstryne windowsai arba pilną dulkių
Qiux prieš 9 metus
@Arnas - Nežinau kaip tinkamai čia man reikėjo padėti tai taip ir gavos bet gal susirimavo o gal ir ne :D
@DhaCrafter - Keista būtų sėdėti pas logopėda su kokies pirmokais :D gal pačiam pavyks persilaužyt jei ne tai jo tada teks :D o šiaip tai dėkui.
Qiux prieš 9 metus
@CodeMenas - Aš visados linksmas esu :D tik va kalba ta mano kiša koja kaip sakant
@Arnas - O kas su balsu blogai? tipo negražus? ;D nu gal... o kad nusišneku gali būti, bet taip bandau palinksminti o dėl žaidimų kaip sakant norisi paivairinti tai tokius išbandau tai kitus man visokie patinka išskyrus strateginiai ir sportiniai, bet jaučiu reiktų pačius naujausius tokius kaip Battlefield Hardline ;D
P.S. jaučiu reikts liežuvį treniruoti :D jei nepadės jaučiu reiks mest šį reikalą... ;D
Qiux prieš 9 metus
@MartynasPii - Iš pradžiu mane tie apmokymai tikrai sunervino, kol supratau o šiaip tai jo galiu ir nesikeikti :D
@Vidmantas - Man kažkaip liežuvis užtringa norisi ištarti vieną žodį o galvoji apie kitą tai taip ir gaunas :D Nu bet jo yra pats mane to šveplavimo biški nu bet supranti mane :D
dėkui už patarimus.
Qiux prieš 9 metus
Yra parašyta Nustatymai mano tokie http://www.part.lt/img/432e8e465a325ce527e43abe2ff774dc373.png
Qiux prieš 9 metus
Kaip ir niekas bet pasiklausius megstamos muzikos atsiranda noras kažką daryti tuojau :D tai nežinau ar tiktu bet man muzika ;D motyvuoja
Qiux prieš 9 metus
Jei esi protingas tada taip, pats asmeniškai ko susigaudau... o dar mano kantrybe šūdina ;D