Qiux prieš 9 metus
ŽB jo balsas kaip mėgėjiškas tikrai neblogas, aš tik noriu pasakyti kad jau daugumai tikriausia kaip ir man atsibodo girdėti tą pati balsą įgarsinimą, ir norisi naujų balsų.
Qiux prieš 9 metus
Balsas kaip balsas tik gal jau nusibodes kaip TV3 filmus koki tik nauja rodys visur tas pats įgarsina vytas tulevičius berods tiesiog atsibosta norisi naujo balso įgarsinimo tai tikriausia ir su ŽB nes man irgi jau atsibodo klausytis to balso bet balsas kaip balsas ;D
Qiux prieš 9 metus
Kai mažas buvau turėjau tik zilitona ir viskas nuo 2007 metų kai buvo 12 metų tėvai pc nupirko tai tik pc ir turiu :D gal kada nors turėsiu bet dabar gerai man žaisti žaidimus ir prie pc
Qiux prieš 9 metus
Štai mano :D pc monitorius senas 2007 metų :D tai ir nuotrauka ne 16x9
P.S. nežinau kaip padaryt kad čia rodytu :D
Qiux prieš 9 metus
18 Metų bet ne karto merginos neturėjau o susirast nepavyksta per daug drovus :D o per fb ar dar manau kad tai kvaila ir ne man ir tikrai neesu toks kuris važiuotu i kita miesta susitkti man viskas turi būti čia pat nėra nu ir nereik :D
tai jo merginos neturėjau ir iki dabar neturiu ar kada nors turėsiu bbz.. bet nepergyvenu man ir vienam visai gerai :D
Qiux prieš 9 metus
Žinoma kad Cs1.6 ir grafika paprasta lengva, cs go tai man nelabai sunkiai šaudosi ne mano skonio