Qiux prieš 8 metus
Tikras vyras ir turi būti su barzda :D pats irgi auginu tik žinoma ne tokia kaip kalėdų senis :D man irgi labiau prie širdies Shooter taip patinka ir 2D :D
Qiux prieš 8 metus
Gaila kad nėra torrent :D norėtusi išbandyti :D Čia kaip suprantu žaidei vienas SP? apie video viskas gerai patiko
Qiux prieš 8 metus
Nesvarbu koks žaidimas kokie istorija visad žaidžiu SP man labiau prie širdies SP, anksčiau patiko labai MP visa vaikyste praleidau prie cs1.6, samp ir suradau daug draugų bet santykiai atšalo laikui bėgant bet buvo ir tokių kurie iš niekur nieko įžeidinėja, provokuoja, vadina čyteriu, banina už nieką ir tikrai sugadino ne tik nervus bet ir nuotaika :D o SP bent jau nieks nepi*sa proto dėl kažko :D tai vat man labiau prieš širdies SP žaidimai patinka pareiti visą ir eiti prie kito o jei žaidimas geras tai išvis faina tarkim man labai patiko 2D Shooter žaidimas Guns, Gore & Cannoli smagus labai patariu ir jums gal kažkam patiks :D
Qiux prieš 8 metus
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Season_3_(Video_Game) dar tikslos datos nėra bet kažkur teko girdėti kad kuriama, man ir pačiam įdomu kaip ten viskas bus tuojau :D
Qiux prieš 8 metus
Šiemet turi išleisti 3 sezoną bet ar išleis klausimas, o čia papildomai buvo sukurtas :D