Qiux prieš 8 metus
Kadangi MP nemėgstu ir šiaip neturiu su kuo žaisti o su random nelabai mėgstu tai labiau norėčiau SP :D pasiilgiau WW2 žaidimų nes dabar tenka senus žaisti būtų visai nieko beto data berods 2017 tai kitamet gaila kad metus reiks laukti :D
Qiux prieš 8 metus
Čia kalba eina apie Oculus Rift? nežinau gal ir gerai kad kuria... bet vistiek tam reikia itin galingo PC o tai nemažai kainuos ir tie akinai ir naujas galingas PC, tai ne kiekvienas lietuvis galės tuo pasimėgauti kaip aš :D
Qiux prieš 8 metus
Gali būti bet e koks skirtumas kai žaidimų tiek daug žaisti yra tikrai ką o kad reik laukti tiek daug manau pliusas ne taip kaip COD ar Assassin Creed nespeni vienos dalies pareiti jau reik kitą žaisti o ir jokio pasikeitimo nėra...
P.S. Man visi GTA patiko bet GTA 4 saulėlydis nervavo kad ten labai jo daug ir šiaip niūrios spalvos labai ten...
Qiux prieš 8 metus
Šitie atrodo visai nieko, norėčiau išbandyti o jei patiks net ir pareiti :D
Bus Simulator 16
Alekhine's Gun
Doom
daugiau kolkas nieko nelaukiu nebent mintyse naujo WW2 žaidimo :D
Qiux prieš 8 metus
Aš irgi norėčiau kurti muzika :D tik nežinau su kokia progama kurti man labai daug žodžių mintyse
Qiux prieš 8 metus
Gerą data parinko Penktadienį 13 Diena :D o apie žaidimą manau bus įdomus tik va PC nepaveš o jei paveš tai minimum užknisa kad visuose naujuose geimuose reik GTX 980 ir i7 procesoriaus