Qiux prieš 8 metus
deepfall, jo būtent nu nežinau kažkokie visgi manau galėjo :D aš tai daryčiau jei galėčiau nes dabar eilinis važinėjimas nuo vieno taško iki kito...
Qiux prieš 8 metus
Man kaip tik nuobodu važiuoji nuo vienos vietos iki kitos nežinau monotoniškas labai jokio veiksmo.... galėjo bent istorija kokie sukurti nes dabar nieko nesiskira nuo senų dalių
Qiux prieš 8 metus
Žaidžiau nelabai patiko gal todėl kad pabaigos nėra o ten kur pabaigų nebūna ten gali ir 10 metų žaist tik statistika didės...
Qiux prieš 8 metus
Tai tenka senas dainas klausytis :D ždž biški to biški ano taip aišku būtų gerai kad naujas dainas pristatytu bet deja :D
Qiux prieš 8 metus
Lietuviškas bei angliškas Pop iš lietuviškų tai
N.E.O.
B`Avarija
Vudis
Ž.Žvagulis
Žas
ir t.t
o iš angliškų
Cascada
David Archuleta
Jessie J
Mario
Rascal Flatts
ir t.t.
Pasiklausau dainų ir tiek bet kad sekčiau naujienas apie jos tai taip nėra :D tiesiog dainos kai kuriuos veža mane ir tiek
Qiux prieš 8 metus
Nežinau aš kaip namiseda tai man nauja vieta lyg baubas :D o dar su svetimais žmonemis gyventi :D biški uždaras esu tai :D nu nežinau gal ir į nauda, žinat kad visai motyvacijos neturiu ko noriu iš gyvenimo :D nu bet jei normalus susirinks o ne marozai visokie :D tai gal ir patiks nu nežinau sunku pasakyti kuo pats nepabuvau ir nepamačiau savo kailu kaip ten kas :D
Qiux prieš 8 metus
Bebras, matyt kad teks nes gyvenime nieko neveiku nei dirbu nei dar kažką veiku tai išsisukti tikrai man nepavyks jokio gero pasiteisinimo neturiu :D
Qiux prieš 8 metus
Kas domisi žaidimais tas tikrai turėjo žinoti apie šitą žaidimą ir manau kam rūpėjo pasidomėjo ir patys, nes nematau tikslo iš kažkur viską nukopijuoti ir dėti čia nes žaidimų tai daug kodėl būtent šis?