r4imis prieš 9 metus
:O Bet ir mama nemenka.. Jei jau gimė toks milžinas, tai koks bus kai subręs :D
r4imis prieš 9 metus
Sveikas, buvo įdomu perskaityti apie tave. :) Man pasidarė įdomus vienas dalykas, viską apie save rašai butuoju laiku lyg dabar būtum kitoks nei, kad rašai ;)
r4imis prieš 9 metus
Sveikas, jei jau pradėjai rašyt, tai galėjai truputį daugiau apie save papasakot, bet vistiek šaunuolis, kad bent kažką apie save nebijai parašyti, bei malonu, kad prisijungiai į maze bendruomėnę ;)
r4imis prieš 9 metus
@eTurst O kuom tau bus įdomiau nuo daugiau reklamos? Tipo tau įdomu žiūrėti stream'ą ne dėl to, kad ten stream'ina kažką kas tau patinka, o todėl, kad jį stebi daug žmonių? Viskas čia yra gerai, reklamos reikia tik nebent jiems patiems, kad būtų kuo daugiau stebinčiųjų, o asmeniškai man, kaip žiūrovui nėra skirtumo ar aš 1 stebėsiu stream'ą ar su šimtu kitų žiūrovų :)
r4imis prieš 9 metus
Mačiau, man patiko. Daugiau tokių momentų įkelkit, nes ne visada galiu stram'ą pažiūrėt, o ir tai kartais man stringa tai.. :)
r4imis prieš 9 metus
@Paganas @MartynasPii Tagi tas pakomentavimas uždedant karmą nesustabdys to asmens, kuris tave sodina su minusinę karmą.. O jei tave, kas ir sodina, kai administracija galės matyti kas deda karmą, tu paprasčiausiai jai praneši ir jie pažiūrės jei tas pats asmuo dėlioja tai tada ir imsis tam tikrų veiksmų manau :)