r4imis prieš 9 metus
Mano manymu to nereikia, nes būtų labai nepatogu skaityti komentarus. :) Nebent kaip nors jau labai apgalvotai tai būtų padaryta
r4imis prieš 9 metus
@geltonakatė @MartynasPii The sims išties įdomus žaidimukas, tačiau po kelių dienų žaidimo jis pabosta.. :)
r4imis prieš 9 metus
@Positive Jei jau naujini, tai tada turiu vieną tokį pastebėjimą/pasiūlymą. Ten kur yra pasirinkimas programos nustatymai ir įrašai mėgstamos temos nuorodą ir paspaudi išsaugoti nieko nevyksta, ta prasme viskas viekia, bet tiesiog kai paspaudi būtų gerai, kad rašytų mėgstama tema priskirta ar kažką tokio, nes dabar neaišku ar suveikė ar ne, atrodo, kad mygtukas išsaugoti neatlieka jokios funkcijos :) Aš jau ne pirmą kartą atsidarau tavo programą ir tik dabar supratau, kad ten viskas čiki veikia, taip kad tokiem kaip aš tai pravartu būtų :D Manau supratai ką turiu omenyje :)
r4imis prieš 9 metus
@El macho Rust labiau ne simuliatorius o išgyvenimo bei nuotykinis žaidimas. :) Man tai jo nepavelka mano senukas :/ bet kiek buvau pas draugeli tai tikrai gan įdomus ir įtraukiantis žaidimas. Dėl dayz taipogi neveža, bet būtų įdomu pamėginti. Aš žaidžiu kartais MTA dayz (aišku jis neprlygsta tikram dayz) :)
r4imis prieš 9 metus
Asmeniškai aš neturiu tam tikro stiliaus mėgstamo. Dainų žanrą renkuosi pagal situaciją - ar ką nors dirbu, ar šiaip klausau, ar mašinoje, ar baliuje ir t.t. Visada muzikos stilius skirtingas. :)
r4imis prieš 9 metus
Pamačiau smulkę klaidelę (iš dizaino pusės atrodo), kad iš pločio ne visai pilnai telpa viskas. Gal tai tik smulkmena, bet bent jau man tai rėžia akį :)
Nuotrauka: