r4imis prieš 9 metus
Aš visada duodu pingių jei turiu tik tiem, kurie tikrai matau, kad yra invalidai ar dar kas nors jiems blogai, bet tikrai ne tokiems, kurie tingi dirbti ir dar tuos pinigus, kuriuos gauna prageria. Va apei tokius elgiatas manau, kad jiems reikia gerai įspirti į sėdimąją, o ne pinigų duoti :exclamation:
r4imis prieš 9 metus
Šaunuolis, kad daliniesi pluginais :+1: Tik man įdomus vienas dalykas ar tu pats kuri ar tiesiog iš kažkur paimi juos? ;)
r4imis prieš 9 metus
@El macho Pas mane program files jau jis ištrintas, naršyklėse papildiniai ištrinti. Kitose naršyklėse, kaip sakė @Edvinas pakeičiau search engine, bet ant mozilos negalius nes nėra punkto search (kaip jau minėjau aukščiau)
Ką dar daryt, tik ant mozilos šitas "smagumas" beliko :/
Edit: @Edvinas Gerai ačiū :)
r4imis prieš 9 metus
Pagal viską turėtų būti čia pasikeitimas search engine -
Tačiau pas mane tokios funkcijos nėra..
Ką tokiu atveju pasiūlyt galit? :/
r4imis prieš 9 metus
Ačiū jums abiems. Turiu dar tokį klausimėlį, niekur nerandu Firefox search engine.. kur ji randasi? (kitas naršykles susitvarkiau) :worried:
r4imis prieš 9 metus
Visai nieko mapp'as, tik man aišktelė šiek tiek per didelė pasirodė, tokia labai tuščia erdvė ;)
r4imis prieš 9 metus
Opa gerai, kad kuri tokias temas, nes pirmą kartą išgirdau apie "Facebook Lite" programą, reikės parsisiųsti, nes mano mobiliukas labai senas, tai manau ji man kaip tik bus ;)