r4imis prieš 9 metus
@quiN. Ko tu dabar užsipuolei žmogų? Čia yra diskusijų forumas ir koks skirtumas kopijuota ar ne, jis sukuria tema apie ką nors, kad vyktu diskisiją apie tą dalyką.. Jei tau tos visos temos nereikalingos ko čia sėdi eik į google ir ieškokis visos informacijos. @MartynasPii viską gerai daro, ką reikėtų ieškoti internete viską galima rasti čia ir dar apie tai padiskutuoti su savo tautiečiai, o ne su kitais svetima kalba ;)
P.S. pati video idėja man patiko :+1:
r4imis prieš 9 metus
Hm visai įdomiai atrodo. Man patiko pati istorija, kad pakeitė žanrą ir bus kiek kitaip nebe su kareiviais eisim į karą, o būsim mentai :+1: Šiaip ką čia daugiau bepridursi, kuo toliau tuo labiau tiek bf, tiek cod mus stebina žaidimų grafika, bei jų istorija. :)
r4imis prieš 9 metus
Nba 2k15 taip norėčiau turėti gerą pc, kad galėčiau palošti, nes ant xbox 360 ar ps3 nieko nesiskiria nuo 2k14.. :/
P.S. galėtum įdėti šaltinį, pagal kurį sudarei statistiką, nes dabar neaišku, gal būt iš lempos ką sugalvojai tą surašei ;)
r4imis prieš 9 metus
Aprašymas, trumpokas, bet gal ir gerai, nes, kai jis trumpas viską perskaičiau :D Kiek supratau jūsų serveris bus rp stiliaus ar kaip? :)
r4imis prieš 9 metus
Šaunu, kad kuri tokias temas. Nariams tokiems kaip aš, kurie čia lankosi, nereikės niekur naršyti ir ieškoti, nes čia viskas vienoje vietoje. Lauksiu kitos tavo temos ir tikiuosi ji bus išsamesnė ;)
P.S. norėjau paklausti kaip tą lentelę padarai? :confused:
r4imis prieš 9 metus
Aš asmeniškai, mėgstamiausio žaidimo stiliaus neturiu. Žaidžiu tai kas mane kabliuoja, tai gali būti, kad ir lieviausių atsiliepimų žaidimas, bet jei jį pažaidęs išjungęs, noriu vėl žaisti, reiškiasi tai mano žaidimas ;)
r4imis prieš 9 metus
Šaunus atnaujinimas, gerai, kad nestovi vietoje maze :exclamation: Sveikinu naujuosius moderatorius, linkiuu sėkmės ir tikiuos gerai atliksit savo pareigą ;)
Edit: Tikėjausi išvysti šiame atnaujinime Pm sistemą, bet nieko, manau jei dar dabar nėra jos tai, kai ji bus visi aiktelės pamatę ;)
r4imis prieš 9 metus
Kodėl bandant įeiti į jūsų tinklapį man meta antivirusinė, kad tinklapis nesaugus?
r4imis prieš 9 metus
Kad kažkas panašaus bus ateityje tai faktas, nes kuo toliau technologijos vis sparčiau tobulėja ;)