r4imis prieš 9 metus
Hm pagal nuotraukas atrodo, kad viską normaliai tarėtės ir nematau, kad jis tave būtų apgavęs.. Kaip pats minėjai besirašinėdamas kažkur išvarei, jis tiesiog, manau, tavęs nebelaukė, jei nepranešęs dingai ;)
r4imis prieš 9 metus
Viską vienas kuri ar daugiau žmonių prisideda prie tavo darbo? ;) Beja šaunūs žaidimukai, man labiausiai patiko Bunny Goes Boom:exclamation:
r4imis prieš 9 metus
Kaip ir @Positive sakę, nemažai gero turinio daug kas pastebi praėjus 24h po jo parašymo. Manau reikėtų dar gerai apgalvoti ką čia daryti. Aš tai siūlyčiau tarkim, kad jei per 24h tas pats asmuo gavo daugiau nei 3 minus karma iš to pačio ip, tada apie tai praneštų administratoriams/moderatoriams (būtų padaryta sistema) ir jei ta karmą dedama speciailiai žlungdant tai atitinkamai tas narys būtų nusbaustas. Taip pat ir moderatoriams būtų darbo ;)
r4imis prieš 9 metus
hm įdomiai čia. Kažin kokiu principu telefonas įgaus elektros energijos, neprijungiant jo prie nieko :? @MartynasPii Manau, kad tiek pat energijos suvalgys, tik kad galbūt ta baterija bataryta taip, kad jai reikalinga energijos kiekį greičiau pasisavins ;)
r4imis prieš 9 metus
Kažkoks absurdas. Man įdomu ar jie patys paklausti žinotų, kada kiek išleido..
r4imis prieš 9 metus
Pats buvau nusipirkęs labai seniai, bet po poros dienų išmečiau. Ilgą laiką rūkiau normalias cigaretes. Galiu paskayt tik tiek jei jau rūkai, tai rūkyt normaliai, o ne žaisti su tais čiulpinukais ir dar labiau sveikatą gadint ;) Šiuo metu esu metęs rūkyti ir tuo džiaugiuosi :)
r4imis prieš 9 metus
Hm, ar čia aš vienas toks aklas ar kas čia , bet negirdėjau nieko pasakojant apie holografinius akinius? :D
r4imis prieš 9 metus
Hm, video pats tai tikrai šaunus, tačiau nieko juokingo aš neįžvelgiau. Praeitas video (juokingumo atžvilgiu) man buvo juokingesnis ;)