r4imis prieš 9 metus
Gal čia kiek ir ne į temą, bet man pasidarė įdomus vienas dalykas. Kodėl vieni rašo "Riot", o kiti "Rito"? Čia kažkas netaisiklingai rašo ar čia apie skirtingus dalykus kalba? :D
r4imis prieš 9 metus
Kažkada seniai, sg forume atrodo pas kažkurį narį ant parašo buvo uždėtas maze.lt aš paspaudžiau, bet tuo metu dar nebuvo atsidaręs forumas, tiesiog išmetė nuotrauką su užrašu "kažkas nerealaus jau greit!". Mane tai sudomino, bet tam kartui tai ir pasibaigė. Po kiek laiko užsukau į @yiin kuriamą projektą ir ten buvo ir dabar yra reklama apie maze.lt aš nieko nelaukdamas užsukau pažiūrėti kas čia per tinklapis. taip ir atsiradau čia ;)
r4imis prieš 9 metus
@Mikor Aš pats xbox neturiu (nors buvo užėjus manija isigyt), tačiau mano draugas atsirišo už 100Lt, bet tas buvo prieš ~metus laiko, manau, kad kaina priklauso, nuo tai, kur tu atrišinėsi savo xbox. patariu iškarto neskubėti, paieškoti geriausio varianto, kad paskui nesigailėtum permokėjęs. Dėl hardo tai norėčiau pridurti, kad jo nebūtinai reikia, mano draugelis nusipirko labai pigei xbox (atrišta), bet be hardo, tai jam kuo puikiausiai pasitarnavo usb laikmena ;)
r4imis prieš 9 metus
Kuo toliau, tuo daugiau prisistatymų :grey_exclamation: šaunu, kad ir tu sukūrei, bei sveikas prisijungęs prie mūsų jaukios bendruomenės :yum:
r4imis prieš 9 metus
Mano nuomone verta, jei neturi tiek pingių, kad pirkti originalius žaidimus ir nežadi žaisti online. Kitu atveju neverta ;) Asmeniškai aš, tai atsirisčiau, nes neturiu tiek pingių, kad leisti tokias sumas originaliems žaidimams.. :/
r4imis prieš 9 metus
Sėkmės su projektu, matau padarėt lygius, šaunuoliai, man patinka, galėtų daugiau serverių pakeist kažką įdomiau, nei tas pats xp.. ;)
r4imis prieš 9 metus
Paprasta, pigi, bet man tokia patogi, mygtukai maži, mikštai, bei tyliai spaudžiasi :+1: Beja HAMA firma ;)