SnoutUp prieš 8 metus
Idėja lyg ir nebloga, bet reikėjo kiek palaukt, kol nusistovės dulkės po naujos versijos paleidimo ir pakils aktyvumas :)
SnoutUp prieš 8 metus
"Skiltis, kurioje esate yra pažymima šviesesne spalva skilčių sąraše." neveikia atėjus į konkrečią temą. (labai tingiu į github rašyt)
IMHO, dabartinis temų išskyrimas nėra gerai ir naujausiuose (kur jo neturėtų būt tikrai) ir populiariausiuose. Temas, kurios yra itin svarbios (pvz. ši) reikėtų rodyti kažkaip ypatingai, galbūt net headeryje, o "išskirtines" išskyrinėti tik kategorijose (kol nėra aktyvumo tai, žinoma, ne itin gerai veiks).
IMHO^2, nėra gerai grupuot atskirai du laikus ir atskirai temos bei paskutinio pranešimo autorius "listinge". Bet ikonos, iš esmės, daug geriau, nei pasikartojantis tekstas. Galbūt temos autorių ir temos sukūrimo laiką galima sugrūst į tool tipus, nes tai, neretai, yra mažiausiai aktuali informacija apie temą.
SnoutUp prieš 8 metus
Edit: Ai, nevermind, nebesuprantu, kas čia vyksta :) Lyg ir yra naujų temų, lyg ir nėra. Labai painu, kai tam tikros skiltys išrenkamos, o kitos ne.
Edit2: Nežinau, ar gera mintis prikabint svarbias temas "naujausių" tab'e, nes nelabai išsiskiria jos ir painiavą kelia.
SnoutUp prieš 8 metus
Įdomus sprendimas su atnaujinimais. IMHO, tie maži gabalėliai leidžia "išsikraut" blogam turiniui ir apsaugo nuo dalies spamo į pagrindinį forumą. Bet pažiūrėsim, kas čia bus!
Šiaip, tai puiku šaunu viskas :) Bet aš neišrankus. Man svarbu gražiai tekstas atrodo ir patogu rašyt.
SnoutUp prieš 8 metus
@Bebras, gal yra jau kokių tikslesnių viešų duomenų apie paleidimo datas ar Maze 2.0 betos testavimą?
SnoutUp prieš 8 metus
2015 buvo labai šūdini metai visom įmanomom prasmėm, tai bandau būt optimistu ir galvot, kad 2016 atsvers juos kaip nors.
Tuose dalykuose, kur viskas priklauso nuo manęs, tai tikiuosi:
- neprarast motyvacijos su žaidimais ir Youtube
- prisiverst vėl vaikščiot į sporto klubą
- išleist po žaidimą per 1-2 mėnesius (įmanoma, nes nebaigtų projektų turiu daug)
- pasiekt tokį lygį, kad galėčiau "išgyvent" iš savo hobių
Viskas įmanoma, jei bus motyvacijos, bet ta padla labai nuo nuotaikos priklauso, o nuotaika mano nenuspėjama.
SnoutUp prieš 8 metus
Sunku pasakyt. Nerodo man naujos beta versijos niekas :( Ir iš administratorių reikia daug daugiau laiko (ypač pradžioje), nei dirbantys/besimokantys gali skirt, o su itin jaunais moderatoriais ar adminais greaitai prasideda vidinės problemos.