SnoutUp prieš 9 metus
Na, dėl veiklos bendruomenėje, tai kaip ir bet kur - vieniem į kitus pažiūrėt, savo turinį papromotint, dalintis patirtim, bendrus projektus daryt ir etc.
Man tai aktualu, nes žaidimus kuriu, kuriuos norėčiau pasiūlyt kanalams pažaist ir ( @Ignas pataikė ) eksperimetuoju su savo video (kanalo nerodysiu, nes tik pirmą įrašiau ir reik apsiprast pirma su savo balsu bei durnais bajeriais, kad nebūtų gėda reklamuot).
@Edvinas Keista, kad nei Maze, nei SG, nei TZ neturi skilties streamams/youtube (arba neradau). Pats mąstau, kad gal reikėtų išnaudot katu.lt platformą prijungiant kokį letsplay.katu.lt ir tiesiog rodyt video list'ą surinktą iš suvestų kanalų. Bendruomenę ganyt per daug laiko reikėtų...
SnoutUp prieš 9 metus
Pirmas didesnis atnaujinimas (paskutiniu metu dirbu prie 5 skirtingų projektų vienu metu)! Pagaliau sudėtos pagrindinės žymos/kategorijos (jų bus daugiau ir skirtingų lygių), Facebook komentarų įskiepis ir šioks toks logotipas.
Taip pat yra ir Facebook puslapis: https://www.facebook.com/katu.lt
SnoutUp prieš 9 metus
@El macho lietuviški vertimai visada keistai atrodo, bet jei jau orientuojuos į LT auditoriją, tai nelabai turiu iš ko rinktis. Rodyti pavadinimą tik užėjus ant elemento atrodytų gražiai, bet ne visada paveikslėlis tinkamai "apibūdina" video, o mobiliam įrenginy (darau iš karto responsive layoutą) tai netinka visai. Energijos tai tikrai trūksta, turėtų atsirast truputį daugiau detalių kartu su naujom funkcijom (žymos/tag'ai/kategorijos).
SnoutUp prieš 9 metus
Mano supratimas, kas yra aktorius, gerokai skiriasi nuo daugumos balsavusių...
SnoutUp prieš 9 metus
@Ignas populiariausi tokie naršyklėj žaist (darbe nuobodžiaujant, nes dėmesio daug nereikia). iOS ir Android versijos bus ateity :)
@El macho Beveik visi mano kurti žaidimai gali būt žaidžiami naršyklėje čia: http://gamejolt.com/profile/snoutup/266775/ Rašyt blog'ą vis pabandau, bet labai greitai apleidžiu, nes ir laiko gaila ir minčių pritrūksta.
SnoutUp prieš 9 metus
@Ignas.WS Tik tiek žaidimo lango rodoma? Kokioje naršyklėje?
@Gedriau Pilnas laukas yra kaip ir end-game dabartinėj versijoj, bet tada gali daryt "reset" ir pradėt iš naujo su "evoliucijos bonusu", kad pilną lauką pasiektum greičiau :) Šiandien mėginsiu pridėt šiek tiek įdomesnių gameplay elementų ir pažiūrėt ar nesugadinsiu žaidimo su jais :)
@Arvydas dėkui!