SnoutUp prieš 9 metus
Su žaidimais susiję kanalai į kuriuos užmetu akį bevalgydamas:
penguinz0 - prastų ir "bugovų" žaidimų įrašai su itin vulgariu komentavimu
Game Grumps - būna kartais smagių dialogų pas juos (labiausiai patinka Dan & Arin (Egoraptor) kombinacija) ir senesni konsolių žaidimai įdomūs
Errant Signal, Extra Credits - žaidimų dizainas
Rabbit's Respawn - bičas su geru humoro jausmu ir nenormaliais single-player žaidimų kills'ais
Goldvision - sunku apibūdint. Vos ne filosofiškos humoro istorijos pasakojamos bežaidžiant. Paskutiniu metu bandė gyvent sąžiningą gyvenimą GTA 4. Retai įkelia ką nors, deja.
Kai nebūna nieko naujo, žiūriu "bajeristišką" filmų kritiką iš Cinema Sins, Honest Movie Trailers ar Yourmoviesucksdotorg.
SnoutUp prieš 9 metus
Kadangi bandau žaidimus kurt, tai natūraliai siejas. Tik ne tiek kad verslas, kiek labiau "potencialiai materialiai naudingas hobis".
SnoutUp prieš 9 metus
Papildau dar keliais pastebėjimais:
- nesu tikras ar narių minėjimas turi naudos rodomas aktyvumo skiltyje
- nesirinkau jokios gimimo datos, taigi dabar sistema rodo, kad keturiolika man... Norėtųsi slėpt visai tą.
- serverio įkelimo mygtukas/reklama profilyje užima gerokai per daug vietos ir užlenkia kai kurias nuorodas kairėje
SnoutUp prieš 9 metus
@Positive GameMaker pats tas tokiem :) Nelaikau jų pabaigtais dar, bet padaryt branduolį + grafiką tokio dydžio žaidimam užtrunku 2-4 savaites. Bunny Goes Boom per savaitę padariau per gruodžio tarpušventį :)
@Saimon. @Karolis. Reik pripažint, kad Iron Snout kaip ir geriausias mano projektas. Kol kas.
@Ignas http://2dgameartforprogrammers.blogspot.com/ :) Man labai padėjo. Ir Inkscape gan paprasta naudotis (jeigu vektorių reikia, o ne pixel-art)
SnoutUp prieš 9 metus
Mane geriausiai motyvuoja tokios paikybės. Pirma pakelia nuotaiką absurdišku humoru, o su teigiama nuotaika lengviau dirbt. Alternatyvi motyvacija :)
Atsiprašau, kad nelabai į temą :)
SnoutUp prieš 9 metus
@Edvinas Truputį aukščiau jau užbėgau klausimui už akių, tai trumpai tariant: kodas ir grafika mano. Dabar naudoju GameMaker, kadaise mėginau viską rašyt Java nuo nulio savo pirmam žaidimui (Android), bet tik pražilau nuo to ir užtrukau 30 kartų ilgiau, nei dabar galėčiau tą patį su GM pagamint. Grafika: Inkscape (ilgai vargstu, bet iš kokio 5 karto pavyksta patenkinamai nusipaišyt ką nors).
Muziką ir garsus naudoju arba royalty-free arba derinuos su kuo nors kad pagamintų.
SnoutUp prieš 9 metus
@r4imis Dėkui! Kodas, idėjos ir grafika mano, su muzika bei garsais kartais ieškau pagalbos arba iš interneto rankiojuos :)
@El macho Dar nemėginau, bet neatmetu galimybės. Bet kokiu atveju, tai visvien bus kažkas 2D ir action/arcade. Kažką panašaus į Hotline Miami/Not a hero/Broforce turbūt gaminčiau. Dabar nesinori strigt metams prie projekto, nes ir "casual" žaidimėliams pakankamai sunku be pažinčių ir pinigų žaidėjų rast.