SpirgiuX prieš 9 metus
Pagaliau! Taip senai to laukiau! Kai įvyko EOC updates mane iš kart atitraukė, nes tiesiog per daug š buvo pridėta ir tapo tos meh. Aleliūja!
SpirgiuX prieš 9 metus
Tai pat pasiskaičiau, kad Windows 7 ir Vista, bei Windows 8 vartotojams eis grįžti atgal jeigu jiems nepatiks Windows 10.
Cituoju:
If you want to go back to your previous operating system
You'll need to reinstall your version of Windows from the recovery or installation media that came with your PC (typically DVD media). If you don't have recovery media:
For Windows 7 or Windows Vista: Before you update, you might be able to create recovery media from a recovery partition on your PC using software provided by your PC manufacturer. Check the support section of your PC manufacturer's website for more info.
For Windows 8.1 or Windows 8: You might be able to create a USB recovery drive. For more info, see Create a USB recovery drive. If you didn’t create a USB recovery drive before you installed the preview, you can create installation media for Windows 8.1.
Nuoroda: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-faq
Nepykit, kad neišverčiau, bet tiesiog laaaabai tinginiukas imą, bet galiu paaiškint: norinti susigražinti jums reikia susikurti "USB recovery" driveri. Tai galit padaryt čia:http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media
SpirgiuX prieš 9 metus
O dabar, kai atsinaujinčiau, tai man visi kompiuterio failai dingtu? Patikslinus klausimą, tai čia tas pats kas persirašyt juos?
SpirgiuX prieš 9 metus
Pradėjau žiūrėt video ir iš kart pačiau "Evangelistų kanalą". Video net neperžiūrėjau, nes tie durniai nusišnek, nesąmones vapa, taigi dar per LNK rodė, kai tuos kapus išniokojo, išpaišė. Nu durnių durniai :D
Asmeniškai esu dievobaimingas, nes kur ta drobė buvo kur Jėzus palaidotas ir įvyniotas į ją ir NASA ją ištyrė ir teigė, kad JĖZUS EGZISTAVO. Man vienodai kokia religija žmonės garbina (kad ir tie patygs pagonys, nes jų dar ir yra Lietuvoje).
SpirgiuX prieš 9 metus
"Kauniečiai myli taip Kauną, kad kaip Vilniečiai niekada nemylės Lenkijos" Va su šitu ir kritau ;DDDD
O gal yr kur tą gėjų ten nušvilpė? Norėčiau pažiūrėt, nes nemačiau.
SpirgiuX prieš 9 metus
@KibaxaS Lol'o fanboy'ai sakys, kad Dota2 gaidys ir atvirkščiai. Kai žiūrėjau vieną video ir skaičiau aprašymą (išversiu Lietuviškai), bet ji buvo pritaikyta konsolėm "Nesvarbu kokia Xbox One ar PlayStation4 svarbu, kad tu ja mokėsi džiaugtis ir džiaugsies." Tą patį galima pritaikyti ir žaidimams.
SpirgiuX prieš 9 metus
https://www.youtube.com/watch?v=yN1xomBlhSA
Dar bajeris bus jeigu pradės kurti FB accountus ir kelti tas savo fotkęs.. :D
SpirgiuX prieš 9 metus
Dar atsimenu kaip tingėjau draugui flash'ą atgal vešti, nes įsikėliau Cs 1.6 iš jo.. Pirmą kartą lošiau jeigu neklystu nuo kažkur 18:00 iki 04:30 taip kabino.. O kiek nervų, kad miršti, o kiek laimės, kad sėdi pliuse.. Vajetau kokie laikai buvo.. Ašarą net norisi nubraukti :D O dabar jau užrišta su cs 1.6, pardaviau steam acc, nes atsibodo tiesiog ir vsio. Dar kartais sumetu non-steam kokį nonstopą :D