SpirgiuX prieš 9 metus
@MartynasPii Mano systra turi Nokia Lumia 520, o aš Samsung Galaxy Duos, tai man Samsung vis dėl to buvo geriau.
SpirgiuX prieš 9 metus
Kai tėvas nespėjo ištraukti (if you know what i mean) :D
Surimtėjam
Hm.. Kai su broliu turbūt pirkom jai šokoladą ir man atrodo neužteko pinigų (lygtais 1lt su centais trūko) ir pasakėm pardavėjai, aišku ta mūsų pagailėjo, tai jai labai dėkingi buvo. Po to lėkėm padovanot ir pyst.. Brolis išdribo su šokoladu ir išpurvino, šokoladas viduje sutrūko.. Kažkaip nemalonu :D O ką daryt? Negali nieko padovanot, sąžinė neleidžia. Nu tada buvom prie durų, o kas geriausia mamos nebuvo namie.. :D Sumislijau išlydit tą šokoladą, tai idėjom į mikro-bangų krosnelę ir sudeginom jį.. Nu blt blt ir dar mamikė grįžo.. Kažkokia xujova diena buvo :D Tai šiktelėjom ir ištraukėm tą šokoladą, nuvarėm, pasveikinom, parodėm tą indelį kur buvo šokoladas išlydytas ir sudegęs (dar tas svilėsio kvapas jautėsi) mama nusijuokė nu ir vsio atšventėm :D
SpirgiuX prieš 9 metus
Of couse Samsung galaxy S5 - Vien dėl to, kad turi androidą kur veikai viskas greičiau ir yra žymiai daugiau programėlių. Tai pat turiu pats samsung galaxy duos, rūpinuos juo ir jis man dar labai tvarkingai tarnauja, baterija laiko pakankamai (nu aišku išjunges ten tuos navarotu), tai pat.. Nu nežinau tiesiog man pasako, o ne telefonas :D O kas sakot, kad ten neturi radijos ir pnš, taigi galimą parsisiūsti APK. Įvairių programų APK.
SpirgiuX prieš 9 metus
Na aš neparduodu, bet va iš čia gali nusipirkti: www.accounts.lt
Pigu, patikimas (visus žaidimas ir steam acc dar turiu be jokių allert), greitas aptarnavimas, įvairūs atsiskaitymai (sms, papildymu, banku, maxima ir t.t.) ir kas geriausia, kad malonus žmogus, visada padedu iškilus klausimui :)
SpirgiuX prieš 9 metus
Na su @quiN. tikrai sutinku dėl šio dalyko IŠ DALIES, BET taigi neparašyta jokiose taisyklėse, kad taip negalimą. Aš asmeniškai žiūriu daug į karmą, nes, tai parodo kiek daug žmonių mėgsta tą žmogų iš savo postų/temų (neskaitant administracijos, nes ji visad jos gauną duhh). Dėl to tam karma ir yra skirta jeigu rašo tuos bereikšmius pranešimus iš kart spausk nykštį žemyn, o jeigu patiko - viršun (aš niekada jų negailiu ir tikrai paspaudžiu :) )
SpirgiuX prieš 9 metus
Labas, taigi mes dabar esami 2 idiotai šiame forume xd Šiaip sutikęs tave gatvėje bijočiau prasileist, nes agresyviai atrodai :D
SpirgiuX prieš 9 metus
Neatsibodo tie pavadinimai kurie turi atspindėti žaidimo vietovę, serverio trumpinį arba pačio žaidimo dalį? Siūlau įdėti įvairumo. Pvz. Kažkada buvo toks serveris Simple-Life. Jis atspindi paprastą gyvenimą ir serveris buvo tikrai geras. Na siūliau iš tikro paįvairinti pavadinimą, nes daug ką ir pats pavadinimas pasako. Aš tiesiog patariu :)
Keltas pasiūlymų: Perfect-Time Pretty-life Towns-Ville City-Life
Nu pavadinimai ne iš geriausių, bet gal kažkiek fantazijos sukrutinau xd