SpirgiuX prieš 9 metus
Gal supažinditum mane su ta Allison? :D
Vertinčiau 8 - 8.8/10 gan tuštokas, bet už tat spalvos gražiai suderintos, background'as maloniai žiūrisi, maloniai ten susipažinčiau su Allinson :D
SpirgiuX prieš 9 metus
Sveikas, žinoma, kad būtų įdomu. Įdomiausia būtų, kad dėtum ką nors apie kompiuterio vidų t.y. Detalės, ką geriausiai dėti daugiau žaidimų kompiuteriu, paprasčiausias pamokas ar šiaip ką įdomaus ko kiekvieną diena neišgirsi :)
SpirgiuX prieš 9 metus
@Bebras Tas pats. Atsimenu dar kaip buvo su GTA IV 2008 metais.. Bijojau, kad neišveš, jau brolis norėjo "tūrbinti", bet sakiau, kad kantriai palauktu.. Nu ir nereikėjo nieko keisti, ėjo kaip per sviestą :D Apskritai Rock Star moką daryt gerus žaidimus, nekeldami baisinių reikalavimų.
SpirgiuX prieš 9 metus
Sėkmės, seniuk, jeigu tikrai nepasiduosit tikrai iškilsit, nes dažnokai kiek pastebėjau kuriasi unikalūs serveriai, bet laiko tik 2-3 mėnesius :/
Funki, kada maždaug nusimato web'as?
SpirgiuX prieš 9 metus
Eilėraštis: Už labirintų, už klaidžių
"Maze" šaukėme kartu!
Ir reikėjo mums te vieno -
Kažko bendro, to reikėjo!
Ir tas Edvins, tas išminčius
Davė to, ko mums reikėjo
Viena bendrą, gerą vietą!
Ir toj girioj mes sėdėjom
"Maze" mes jają praminėjom!
Maze - antras geimerių vanduo!
Maze - pajusk savo geimo kampelį!
SpirgiuX prieš 9 metus
Luoptuopas:
Intel Core i5 1.8 GHz (tūrbinas iki 2.7) Nvidia Geforce 720m 2gb vram 6GB ram 500GB hdd Windows 8 64-bit
SpirgiuX prieš 9 metus
Aš esu nusistatęs prieš, nes tai tiesiog pinigų metimas į balą ir žinoma savo žalojimas nebent tu rukysi saikingai ir proto ribose. Nieko nesakau, jūs rukykit į sveikata, bet tik saikingai, kad po to žinot kaip būna.. Aišku asmeniškai iš dalies norėčiau išbandyt (smalsumas daro savo).
Na žinoma, kad smagiau :D
https://www.youtube.com/watch?v=LxMOeZtOo2o
SpirgiuX prieš 9 metus
Na taip dėl to pasididinimo.. Padaryk, kad eitu pasidinti xd O šiaip išbandžiau, tai kažkaip "keistai" čia man gal dėl to, kad nepratęs.
Keletas pasiūlymų: 1. Kad pačiam eitu pasirinkti šriftą ir jo dydį. 2. Kad eitu perkelti tuos į viršuje.. Dabar pamiršau kaip vadinas (ne tikrai pamiršau, o ne nežinau :D) kur nustatymai ir t.t. į šonus, apačią.
Siūlau tuos kuriuos manau gal eina įgyvendinti, tad nežinau :D