SpirgiuX prieš 8 metus
Kiek supratau, tai čia bus tiesiog ekranas didesnis ir klavietūra :D 149 žali už ekraną ir klavietūra ir dar turi gauti kažkokią kitą jungtį. Kažkaip asmeniškai man nelabai patiko šis produktas.
SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai man nelabai patiko. Tos padangos (kaip supratau čia supynės) kažkas nesusižiūri, trūksta kažkokių dar detalių, kad papildyti tą parką. O ir tas restoranas ne prie ko visai :D dar be to kaip užstatysi privažiavimą parke? Reikėjo kažkokį tai keliuką atvesti iš kelio pusės arba tuos krūmus tiesiog nuiimti. 6/10 ;/
SpirgiuX prieš 8 metus
Na man ir nereikia most ultra awesome grafikų. Noriu tiesiog pažaisti padoriai, kad nesiskūščiau. Bėja labai negražaus dalyko paprašysiu: gal tada galite numesti normaliai veikiančio GTA V nuorodą? :)
SpirgiuX prieš 8 metus
Nu blemb padaužė čia kažką kažkur aš taip atsisuku į dešinę sieną (už tos sienos kaimynai gyvena) ir į kairę sieną (ten kitas mano kambarys), tada antra karta taip padarė ir vėl susidairiau kas čia daros :D paėmiau iš kojos spyriau kelis kartus į sieną, o tik po to bajerį supratau :DDD
SpirgiuX prieš 8 metus
Atėjau, o ten nežaidė siaubo žaidimų (faking Heart Of Stone) D: niekada nemačiau streamo kuriame žaidžia siaubo žaidimus ;/
SpirgiuX prieš 8 metus
Bėja prie daikto noriu pasakyti (arba tiksliau pasitikslinti): kiek girdėjau, kad jeigu tepi termopastą su sidabro ar kažkokiais ten gabaliukais ji dar geriau laikosi, aušinasi ar kaip čia (dėl to noriu pasitikslinti :D) ir jeigu ji prabėga pro šonus gali užsitrumpinti kompiuteryje?