SpirgiuX prieš 10 metų
Kiek supratau, tai čia bus tiesiog ekranas didesnis ir klavietūra :D 149 žali už ekraną ir klavietūra ir dar turi gauti kažkokią kitą jungtį. Kažkaip asmeniškai man nelabai patiko šis produktas.
SpirgiuX prieš 10 metų
Asmeniškai man nelabai patiko. Tos padangos (kaip supratau čia supynės) kažkas nesusižiūri, trūksta kažkokių dar detalių, kad papildyti tą parką. O ir tas restoranas ne prie ko visai :D dar be to kaip užstatysi privažiavimą parke? Reikėjo kažkokį tai keliuką atvesti iš kelio pusės arba tuos krūmus tiesiog nuiimti. 6/10 ;/
SpirgiuX prieš 10 metų
Na man ir nereikia most ultra awesome grafikų. Noriu tiesiog pažaisti padoriai, kad nesiskūščiau. Bėja labai negražaus dalyko paprašysiu: gal tada galite numesti normaliai veikiančio GTA V nuorodą? :)
SpirgiuX prieš 10 metų
Nu blemb padaužė čia kažką kažkur aš taip atsisuku į dešinę sieną (už tos sienos kaimynai gyvena) ir į kairę sieną (ten kitas mano kambarys), tada antra karta taip padarė ir vėl susidairiau kas čia daros :D paėmiau iš kojos spyriau kelis kartus į sieną, o tik po to bajerį supratau :DDD
SpirgiuX prieš 10 metų
Atėjau, o ten nežaidė siaubo žaidimų (faking Heart Of Stone) D: niekada nemačiau streamo kuriame žaidžia siaubo žaidimus ;/
SpirgiuX prieš 10 metų
Bėja prie daikto noriu pasakyti (arba tiksliau pasitikslinti): kiek girdėjau, kad jeigu tepi termopastą su sidabro ar kažkokiais ten gabaliukais ji dar geriau laikosi, aušinasi ar kaip čia (dėl to noriu pasitikslinti :D) ir jeigu ji prabėga pro šonus gali užsitrumpinti kompiuteryje?