SpirgiuX prieš 8 metus
Nelabai žinau ar eina COOP arba MP, bet siūlau pabandyt STRANDED2. Nors žaidimas iš grafikų ir gali atrodyti prastas, bet užtat įdomus, įtraukiantis ir žaismingas :)
SpirgiuX prieš 8 metus
Labai norėčia nba2k15 arba wwe2k15 :) bėja jeigu ne paslaptis kam tau tas cs condition zero? :D
SpirgiuX prieš 8 metus
Runescape. Geriausias mmorpg (manau rpg nepakiš kojos :D) žaidimas kokį žaidžiau. Atsimenu, kai dar 2009 jį pradėjau žaist, kai valandų valandas keldavau skillus, vykdydavau misijas ir kapodavau monstrus, kad išsimušt ką nors.. o tai laikai buvo :D patariu tikrai tau irgi išbandyt :)
SpirgiuX prieš 8 metus
Kai pažiūrėjau trailer'io pradžią taip norėjau paliesti save.. Bet po to, kai nutraukė kojas, tai net nesmagu pasidarė (gaila :D). Užtat vistiek laaabai laukiu šio žaidimo, nes patinka man tokios skerdynės, kraujas, veiksmas ir ginklų arsenalas (man su psichika viskas gerai :D).
SpirgiuX prieš 8 metus
@Darrel_ Pritariu @PamParam sprendimui, kad geriau tu pataupyk. Jau geriau po truputį nei iš karto. Bet jeigu vis dėl to nenoriu mano pasirinkimo, tai rekomenduočiau pasižiūrėt šių firmų kompiuterius: Acer, Lenovo, Dell. Acer dabar turiu, Dell prieš tai turėjau, o Lenovo turi klasiokas, tai irgi nesiskūndžia veikimu :)
SpirgiuX prieš 8 metus
@geltonakatė Nu neesu jau toks neprotingas, kad nesuprasčiau xd dėkoju vistiek :D
SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai aš turiu Acer Aspire V5-572G. Awesome laptopas <3 jau 2 metus turiu ir žaidžiu naujausius žaidimus ant medium grafikų (ir taip, man to užtenka). Gal dabar kaina nukritus, nes kai jį pirkau, tai mokėjau ~1800 litų. Pirkau iš ebay. Bėja, tie kurie sako, kad acer kaista ir panašiai, tai iš dalies sutinku. Gan garsiai aušinimas vyksta, bet kadangi naudoju ausines, tai nieko negirdžiu. O ir kompiuteris veikiai nepriekaištingai, plonas, nesunkus, ekranas gan didelis, raiška 1366x768.
Parametrai:
Vaizdo plokštė: Nvidia Geforce GT 720M ir Intel HD Graphics 4000 (taip, yra 2 vaizdo plokštės ir abi "susigaudo" kurios kur reik);
6 GB ram;
Intel Core i5 1.8GHz (kadangi yra turbo boost, tai automatiškai "pasitūrbina" iki 2.7 GHz);
500 GB HDD
SpirgiuX prieš 8 metus
Ai bėja, o skaitysis jeigu taip paprastai sėdėsiu forume ir nieko nerašysiu?
SpirgiuX prieš 8 metus
@deepfall Pritariu tau :+1: man apskritai visos NFS dalys patiko. Mano manymu daugiausiai visi peikę žaidimą, nes 1 pasakė ir visi kiti iš paskos. Bandos jausmas. Iki šiol žmonėms (žaidėjams) sunku išaiškinti, kad tu neatėjei peikti ir pnš. o tu atėjai žaisti, praleisti smaigiai laiką. Bėja dovanotam arkliui į dantis nežiūrima :) smagaus žaidimo!