SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai man Twitch yra patogesnis. Ir viskas :D Hitbox'e man dizainas labiau patinka, tai man "jaukiau" žiūrėti tuos stream'us. Esu 50/50.
SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai žaidžiu dėl daug priežasčių :D Esu CS apskritai fanboy'us, labai mėgstu šaudykles, tai pat jeigu online, tai iš vis lafa.. Laaabai patinka su draugais pažaist ypač jeigu dar į komandą kokių "svetimšalių" įpuola, tai... :D ir tas rank man tnieko nereiškia, nesuprantu ko kiti verkia, kad derankino gi žaidimas tai išliko tas pats. 70% Turėja savo rankus ir kurie derankino net nebuvo jo verti.
SpirgiuX prieš 8 metus
"Valtys yra 7% valtiskešnes." Okeh :D senai jau laikas valtis atnaujinti, gal net ką nors rimčiau sugalvoti.
SpirgiuX prieš 8 metus
@Darrel_ Žinau, dar lygtais priešpaskutine ar paskutinę dieną čia ~7:30 ryto, nes tuo metu įsijungiau ir jis šnekėjo telefonu su ja xd labiausiai man patiko, kai jis apie mamą pradėjo šnekėt "Ji vadovaujasi 2 taisyklėm: 1. Ji ateis pas mane ir nuvys nuo kompo. 2. Taisyklė: jeigu jai nepavyks, ji vistiek vadovausis 1 taisykle" nu kažkaip taip :D
SpirgiuX prieš 8 metus
ŪūūūūŪŪūū mergina <: gal numeriuką? :D nesikandžioju, būčiau geras tėvas.. :D
SpirgiuX prieš 8 metus
Atsinenu aš cs 1.6 žaidžiau su 30 sensitivity.. :D po gal 6mėn pasidomėjau ir pradėjau žaist ant 3 :D ir buvo grynai tas pats :D
SpirgiuX prieš 8 metus
Na aš asmeniškas 50\50. Pirma esu prieš, kad gadinasi sveikata (kurios jokie pinigai nenupirks), o antra, tai, kad namiškiai pradeda jaudintis. Nėra to blogo kas neįšeitu į gerą: žmogus gali parodyt kokios jo galimybės, kiek ryžto ir pnš. Turi.
SpirgiuX prieš 8 metus
Na gal vairo sukimas sankryžose ir kur kitur sunkokas :\ užtat žaidimas labiau man patiko šis nei ETS2, nes amerikietiškas stilius (vietos, ypač fūros) man labiau patinka.
SpirgiuX prieš 8 metus
Na asmeniškai nelabai jau noriu matyti tuos visų žaidimų top'us, nes jų ir taip perpildytas internetas. Užtenka nueiti į kitus gaming'o puslapius arba šiaip suvesti "[žaidimo pavadinimas] serverių topai" ar kažkaip panašiai ir išmes jų krūvą. Kažką geriau kito galvokit :)