SpirgiuX prieš 10 metų
Asmeniškai man Twitch yra patogesnis. Ir viskas :D Hitbox'e man dizainas labiau patinka, tai man "jaukiau" žiūrėti tuos stream'us. Esu 50/50.
SpirgiuX prieš 10 metų
Asmeniškai žaidžiu dėl daug priežasčių :D Esu CS apskritai fanboy'us, labai mėgstu šaudykles, tai pat jeigu online, tai iš vis lafa.. Laaabai patinka su draugais pažaist ypač jeigu dar į komandą kokių "svetimšalių" įpuola, tai... :D ir tas rank man tnieko nereiškia, nesuprantu ko kiti verkia, kad derankino gi žaidimas tai išliko tas pats. 70% Turėja savo rankus ir kurie derankino net nebuvo jo verti.
SpirgiuX prieš 10 metų
"Valtys yra 7% valtiskešnes." Okeh :D senai jau laikas valtis atnaujinti, gal net ką nors rimčiau sugalvoti.
SpirgiuX prieš 10 metų
@Darrel_ Žinau, dar lygtais priešpaskutine ar paskutinę dieną čia ~7:30 ryto, nes tuo metu įsijungiau ir jis šnekėjo telefonu su ja xd labiausiai man patiko, kai jis apie mamą pradėjo šnekėt "Ji vadovaujasi 2 taisyklėm: 1. Ji ateis pas mane ir nuvys nuo kompo. 2. Taisyklė: jeigu jai nepavyks, ji vistiek vadovausis 1 taisykle" nu kažkaip taip :D
SpirgiuX prieš 10 metų
ŪūūūūŪŪūū mergina <: gal numeriuką? :D nesikandžioju, būčiau geras tėvas.. :D
SpirgiuX prieš 10 metų
Atsinenu aš cs 1.6 žaidžiau su 30 sensitivity.. :D po gal 6mėn pasidomėjau ir pradėjau žaist ant 3 :D ir buvo grynai tas pats :D
SpirgiuX prieš 10 metų
Na aš asmeniškas 50\50. Pirma esu prieš, kad gadinasi sveikata (kurios jokie pinigai nenupirks), o antra, tai, kad namiškiai pradeda jaudintis. Nėra to blogo kas neįšeitu į gerą: žmogus gali parodyt kokios jo galimybės, kiek ryžto ir pnš. Turi.
SpirgiuX prieš 10 metų
Na gal vairo sukimas sankryžose ir kur kitur sunkokas :\ užtat žaidimas labiau man patiko šis nei ETS2, nes amerikietiškas stilius (vietos, ypač fūros) man labiau patinka.
SpirgiuX prieš 10 metų
Na asmeniškai nelabai jau noriu matyti tuos visų žaidimų top'us, nes jų ir taip perpildytas internetas. Užtenka nueiti į kitus gaming'o puslapius arba šiaip suvesti "[žaidimo pavadinimas] serverių topai" ar kažkaip panašiai ir išmes jų krūvą. Kažką geriau kito galvokit :)