SpirgiuX prieš 8 metus
Panašiai pas mane irgi buvo su CoC :D bet apskritai, kad ir ką pradedu žaisti, visada pradžioje perskaitau duotą informaciją, nes tikrai būną gan naudingų ir įdomių subtilybių. Po to pradedu vykdyti paprasčiausias misijas (jeigu jų būna) iš kurių gaučiau šiokį tokį atlygį ir pradedu žiūrėti ko man reiks ateičiai. Apsilankau pas kaimynus (jeigu tai irgi įmanoma tam žaidime), bandau įstotį į klaną (jeigu ir tai įmanoma žaidime :D), kad apsiprasčiau su aplinka ir galėčiau bent jau šiek tiek pradėti spraustis į viršų. O tada prasideda įdomybės: pastatų tobulinimai, karių gaminimai, karai ir t.t. Ha, parašiau mano strategiją grynai ant SoC. Bent panašiai vos nedarau kiekvienam žaidime :D
SpirgiuX prieš 8 metus
Gyvas, gyvas xd jau geriau mažiau, bet rimtų žmonių, nei, kad daug ir vaikų (kalbu ne apie amžių, o mąstymą). Ne kaip, kad kitur :)
SpirgiuX prieš 8 metus
@Optimist78 Ačiū už patarimą :)
@CaptBrick Kaip buvau sakęs @Bebras čia tiesiog sutapimas :D na mano manymu, kad dedasi 2, tai nėra jau labai kenksminga telefonui, kai tik aš 1 naudoju.
@Darrel_ Na dar apie juos pasidomėsiu :+1:
SpirgiuX prieš 8 metus
@Darrel_ Nu pažiūrėsim kas čia bus :D @Optimist78 Kažkaip pasidabosiu tavo pasirinkimo
SpirgiuX prieš 8 metus
@Optimist78 Ir kiek gi laiko naudoji? Nes kiek pasiskaičiau ir supratau, kad čia jie kažkokie perdaryti. Arba blogai supratai :D bet nenoriu iOS telefono, nes nebus nulauštų programų ;/