SpirgiuX prieš 8 metus
Tai žinoma, kad ir aš norėčiau! Būtų paprasčiau ir smagiau naudotis Maze per telefoną ^_^
SpirgiuX prieš 8 metus
@HeiC Kadangi pats turiu dabar Samsung Galaxy Duos, tai gan esu nusivyles. Lagas. Vietomis netgi turiu telą perkrauti. Tai pat pat mano draugai turiu samsung'us, tai irgi nėra pačios geriausios nuomonės apie juos kaip ir apie LG. LG irgi lageriai.
@Bebras Sutapimas :D man asmeniškai užtenka tik vienos kortelės. Ar tai bėda, kad 2 kortelės dedasi?
@b0ss Ne mano piniginei Nexus'as. Aš ir renkuosi, kad man atlaikytu kas dabar yra ir kas dar bus (dėl to renkuosi su android OS).
@Optimist78 Užuodžiu broką.
SpirgiuX prieš 8 metus
Bet ir temos pranešimus irgi gali su karma įvertinti. Tiesiog vietoj karmos, kad atrodytu įdomiau ir gan subtiliau galėtu tokie būti :)
SpirgiuX prieš 8 metus
Arba aš žlibas arba dar tikrai nėra anglų kalbos? Nes gan tikrai sunku suprasti kas, kur ir kaip.. :D
SpirgiuX prieš 8 metus
Uždirbti tikrai turėjo neblogai, nes kiek mačiau buvo tokių kur ir po 100 eurų ir buvo vienas kur 250 eurų padoneitino. Visi kiti svyravo nuo 1euro iki 10 ir retkarčiais 50. Na žinoma sveikata, bet užtat žmogus parodė kokį ryžtą, norą ir koks gali būt nepalaužiamas žmogus.
SpirgiuX prieš 8 metus
au mai Gad. Dabar tebeliko sulaukti Half-Life3 ir bus puikus derinukas ^_^ noriu tavo vaikų!!!!