strlordlt prieš 9 metus
Ne tokia ir jau smulkmena :D 1 mėnesis tai yra daug. Ypač dideliams geimeriams :D
strlordlt prieš 9 metus
Naujienos įdomios, bet man vis kliūna įgarsintojas. Galėtumėt pasiieškoti kitokio balso :) O kalbant apie naujienas, tai liūdna, kad GTA V vėl buvo atidėtas :(
strlordlt prieš 9 metus
"Turiu mergina jau 3savaites esam susituoke per sampe:smirk: Sarge. Ji sake kad myli mane.. FCK IT AS IRGI JA :smirk: sekasi puikiai visos pamaciusios mano nama uz 90euru pacios limpa:smirk:"
Štai kas būna, kai sampas ima viršų :D
strlordlt prieš 9 metus
Iškarto krenta jūsų lygis, kai naudojat daug keiksmažodžių. Patarimas jums: dėti cenzuros garsą. Video šiaip sau toks, reikia daugiau jums padirbėti :)
strlordlt prieš 9 metus
Visumoj visai nieko, bet kiekvienas rangas, mano nuomone, turi būti kažkuo išskirtinis :)
strlordlt prieš 9 metus
Renkuosi dėl to, nes čia šiek tiek rimtesnė bendruomenė negu supergames. Aktyvūs administratoriai, pačių kurtos sistemos (ne IPB), nėra kasdieninės stumyklėlės :)
strlordlt prieš 9 metus
Dar daugiau žmonių taps toliaregiais ir t.t. Žmonės taps žymiai silpnesni, nes sugedus technologijoms, nesugebes išgyventi :)
strlordlt prieš 9 metus
Norėtusi įdomesnio komentavimo, bet pradžia tikrai yra! Šaunuolis, tesk toliau :)