toolid- prieš 9 metus
Visų pirma tavo background yra klaidingas, spustelk CTRL ir +/-, pamatysi, jog jis neprisitaiko prie ekrano rezoliucijos.
Antra, kam naudoji <div id="puslapis">, <div id="navigacija"> jei css'e div'ai neaprašyti.
Trečia <div class="nuorados"> neaprašyta css'e, tu aprašei tik a linked nustatymą, o pačio nuorados neaprašei.
Jei nori, gali pakviesti skype: sysrq.. padėsiu greičiau.
toolid- prieš 9 metus
Haroldo turi savo istoriją, viskas daug papraščiau nei galvoji. https://www.youtube.com/watch?v=GRjPYxnDLbU
toolid- prieš 9 metus
Esu susipažinęs šiuo klausimu, jei nori iš SWEDBANK pasiimti kortelę, nemokama yra ZOOM MAESTRO, o su ja negali atsiskaityti internetinėse parduotuvėse, norint gauti MasterCard vadinamą, su kuria jau galėsi pirkti ebay, amazon ir kt., turi mokėti mėnesinį mokestį po 1EUR ar kiek. Tuo pačiu dirbdamas susidūriu su nemažai žmonių pardavinėjančių, užsisakinėjančių paslaugas ir tikrai nepasakyčiau, jog SWEDBANK yra populiariausias bankas, galbūt tai priklauso ir nuo amžiaus grupės. Nes mano žiniomis SWEDBANK pirmiau suteikė galimybę nepilnamečiams įsigyti korteles.
toolid- prieš 9 metus
Kai kūriau VIDEO ir reikėjo tam tikrų santraukų pamenu filmavau su Camtasia Studio 7. Gali naudoti ir kitą alternatyvą.
toolid- prieš 9 metus
Siūlau rinktis jei nenori mokėti mėnesinio mokesčio https://www.dnb.lt/lt/privatiems-klientams/mokejimo-korteles/debeto-kortele-visa-electron-0
Galėsi atsiskaityti internetinėse parduotuvėse, parduotuvėse (ne visose deja), gauti pinigus ir žinoma pervesti.
Į artimiausią banko padalinį turi atsinešti savo tapatybę patvirtinantį dokumentą, ateiti su vienu iš tėvų jei turi 16m, su abiejais jei 14m., užpildyti blankus, pasirašyti sutartį ir laukti pranešimo dėl pagamintos banko kortelės.
toolid- prieš 9 metus
Įmanoma yra viskas, hud_deathnotice_time 6 yra defaultinis nustatymas, jei pakeisi 6 į didesnį skaičių, tau rodys ilgiau. Neesu garantuotas, nes seniai 1.6 nebeturiu, bet manau veiks.
toolid- prieš 9 metus
Man asmeniškai news visa dalis yra per siaura, atrodo viskas sugrūsta palyginus su dizaino visuma.
toolid- prieš 9 metus
O tu skiri kur eina kalba apie dizainus ir kodavimą, o kur apie programavimą? Ar Jums bele papostint visiškai nereikšmingą žinutę. Prisiregistravęs esu čia daug maž nuo įkūrimo, tačiau vengiau diskusijų, nes kolkas auditorija čia neapsitrynusi, vaikų darželis temose.