uraganas prieš 9 metus
Kaip patys manot nenutik GOKANO tas pats lockerz.com likimas iš senų personų daug kas prisimins :) Pvz turėjau nintendo 3ds iš ten pastvėręs bet ir muitų 115lt mokėjau.
uraganas prieš 9 metus
Nu man realiai nepatiko, nežinau kaip tu galvoji bet šįkart kaip pirkėjo neitikintum manęs pirkti iš tavęs paslaugų nes išlaikai tą patį stilių kaip ir dauguma templatemonster šablonų. Sugalvok something intresting tada bus ir klientų kiekis tau didelis.
uraganas prieš 9 metus
Nežinau kaip kurie bet aš asmeniškai išmėginu žaidimą(torrent) ir jeigu jis yra vertas didelio dėmesio aš palaikau kurėjus ir juos nusiperku(Perku DIGITAL COPIES) pavizdys : assasin creed kolekcija :D. Ant konsolės tai perku pasižiūrėjęs gameplay. 30-40min jeigu užsikabinu nusiperku. Kaina yra svarbi tik tuo atveju jeigu žaidimas brangus o gameplay koks 4-5h max. Džiaugiuosi nusipirkęs Skyrim single. Nes tai yra šedevras. + mod support.
uraganas prieš 9 metus
Rūkau nuo 13. Ir nemanau kad jums vertėtų pradėti: O tie kurie jau pradėjo siūlyčiau o jeigu ne tai patariu tai: - Jeigu alkanas jautiesi, nerukyk geriau nueik pavalgyt. Žmogaus organizmas turi 5kart į dieną ėst. Kitu atveju silps organizmas. - Jeigu nori mesti nepirk el. cigarėčių (kaip pakaitalo) , jei esi užkietėjęs rūkalius kitą ritą skaudės plaučius. - Vakare prieš veidrodį pasižiūrėk kaip atrodai "debiliškai" su cigarete. Ir kaip be jos.(daryk išvadas)
uraganas prieš 9 metus
Man tik darosi idomu kad paskutiniai "Windows" nebus toks atvejis kad microsoft mūs seks? Kaip valdyti tuos kurie piratauja. ? Atsakymas : "Susekim juos". Man kažkaip nepatinka nauja windows politika. Kažkur yra čia šuo pakastas.. Ir nemanau kad nusipirkę win 10 oem. Nebus padaryta kaip office 365 prenumerata.
uraganas prieš 9 metus
Nežinau kokiu mane daunu palaikys bet esu senas gameris ir pripažystų tokius žaidimus (nekniskit makaronų kad Š ir pixels.) : Šaudyklių top 5: Return to Castle:Wolfenstein// Secretu rojus sunkūs bosai. Doom 2: Nors mane nušaukit. Pereikit pirma... Quake2: (Tornado.ktu.lt jei kas žaidėt. Ir esat oldschool) The legend :D// Istorijos nesijautė bet pašaudyt buvo idomu.Mega action game Serious sam first ir second encounter-- Pretty fun ypač LAN soundtrackas nerealus ir prikolai geležiniai. Red faction 1 ir 2.Istorija tikrai sudomino Marsas. Racing top 3: Colin mcree 02(original disk dar turiu) Need for speed underground(Gatvės lenktynių perversmas kuris nustebino, drago lenktynės labai priminė fast n furrious :)) Carmagedon(Best violence game ever, traiškyk žmones ir gyvūnus :DD ) Strategy/sim top 4: Heroes might and magic 3:(Atkalti 2 metai ypač hotseat.) Army men RTS:( Kareivėliai:D) The Sims: (Augink savo čiupakabrą:D) Action/RPG games top 3: GTA 2: Iš viršaus game bet ganėtinai įtraukianti istorija :) Resident evil(biozhard): 1 dalis. Tas soundtrackas žiauriai gyvino žaidimą pirmasis siaubo žaidimas kurį esu žaidęs.Ypač pradžioje peršykau kai norėjau iškart išlyst iš namo :D Final fantasy: Gal dėl to kad buvo visos istorijos pradžia ir tas round'inis žaidimas.Questai ir t.t.
Yra dar daug žaidimų nepaminėtų Bet rekomenduoju bent kartą pereiti juos :)
uraganas prieš 9 metus
Statistika 12:00 "There are currently 415 players in-game split between 174 servers, our forums have 208,452 members who have made 37,246 posts." Tai reiškia kad 208k žmonių turi isidiegę ar bent jau buvo. JC-MP. Pakankamai neblogai kaip modui :) Neskaitant to kad žaidimą reikia pirkti tai patys pamastykit toks community :)Paklausos yra. O pasiūla specifiniais skriptais yra maža.(1 TDM servas(kurį developina code5 community narys Deviuos (Draugas) ,1 RP,Nerdcube). Visi kiti basic freeroamai. Visas JC-MP yra Lua ir vėl dinaminė kalba kaip MTA tai ištikrųjų yra džiugu girdėt :) Dabar kiek girdėjau tai tvarko sinchronizacijas su lagais, ir sprogimas. Nes sinchronizavimas tragiškas kaip SA-MP'e. Šiaip būtų idomu su lietuviais pažaist. Todėl renku juos :)