Vaflioras prieš 9 metus
Sad, mažai žmonių. Jeigu kasnors nori ką nors pažaisti, mano nickas No Bridge In Action (LT)
Vaflioras prieš 9 metus
Lauk kito build, o norėjau paklausti dėl Windows 10, kad nereikėtu kurti kitos temos: kaip veikia žaidimai, viskas stabilu? Kaip su internetu? Kaip DirectX 12 (jeigu jau yra)? Pasikeitė kas nuo DirectX 11?
Vaflioras prieš 9 metus
Gal yra ikritusių trupinių į tą knopkė, ir nėra kontakto, išsiimk klaviatiūrą, pasižiūrėk, gal ką rasi.
Vaflioras prieš 9 metus
Kad ir ką besakytumėte, bet Windows 8.1 yra šūdo gabalas, ryja daug resursų, nėįmanoma normaliai žaisti žaidimus, bet anyways, čia tik mano nuomonė.
Vaflioras prieš 9 metus
Na, jeigu taip turi būti, tegu būna, siūlau tau toki darbelį daryti: padaryti nedidelį parkelį, t.y. medžių daugiau, šiek tiek suoliukų, upelį, na pats supranti.
Vaflioras prieš 9 metus
Na kaip pradinukui, tinka, bet galėtum pasistrenkt ir sulygink kampus, nes dabar ryškiai matosi.
Vaflioras prieš 9 metus
Pradėjau žaisti gal pries 3 metus. Iškart pradėjau ieškoti lietuvių serverių. Suradau kažkoki real-life serverį, prisijungiau, eidamas į vairavimo mokyklą prisikabino adminas, ir sako: Aš pgr Nu ir aš sakau Kas man iš to? Ir paskui nuvažiavo kažkur, paskui važiavo kažkokia mašina, nu ir ten sedėjo kažkokia gauja vaikų, mane nužudė, parašiau adminui, adminsa atrašė, kad pats kaltas. Paskui kai vėl nušovė ir parašiau, baną gavau :X