katsu prieš 9 metus
Šukuosena : O stilius : juodi džinsai, juodi arba pilki batai, džemperis, dar akinius tokius stilingesnius nešioju, o vasarai, tai kokie šviesūs šortai, šviesios spalvos batai. Ankščiau pripažindavau EMO stilių, tai visas juodas būdavau :D dabar meh, pasikeist reikėjo man, tai tiek. ;)
katsu prieš 9 metus
Valstybė, kurioje nėra gyventojų, kurios plotas 7kv metrai. Juokinga, bet tuo pačiu ir smagu. ;)
katsu prieš 9 metus
Prieš kokius 4 ar 5 metus pirmą kartą pamačiau, kad brolis žaidžia SA:MP. Sakau San Andreas'ą su kitais žmonėm žaidi? AŠ IRGI NORIU! Parodė iš kur siųstis, kaip įrašyt. Pirmas serveris buvo freeroam, kur aš mano brolis ir jo draugas žaidėm ir buvo gerai, vėliau pradėjau žaist GRP serverius, tada pusbrolis papasakojo apie RP serverį, tada dar turėjo visus atsakymus į klausimus, tai su broliu lengvai patekom, tada atsibodo SA:Mp, tada vėl pradėjo patikt ir galiausiai vėl nusibodo ir iki dabar nebežaidžiu. :D
katsu prieš 9 metus
Pusiau šis video, kai kur buvo juokinga, o kas blogai, tai kad galo normalaus nėra. tik bach ir baigės video.
katsu prieš 9 metus
@Arvydas ta patį dariau. Du ar tris kartus keitykloj keičiau. Iš viso apie 30 litų išėjo. Taip pat kolekcionuoju viską kas yra susiję su lapėmis - magnetukai, puodukai, lėkštės, pliušiniai žaislai, figurėlės, plastmasiniai žaislai. Iš viso apie 35 lapės gaunas per 11 metų :p sunku rast vis ką nors naujo.
katsu prieš 9 metus
EUW VidmantasMS 432 valandos. EUNE Axowful 1068 valandos. :D
Iš viso 63 dienos.