Vilmokas prieš 8 metus
@deepfall @PamParam Tiesiog dabar aš ne nežinau kokia tiksliais digital art sritimi noriu užsiimti, todėl viską bandau. Šitas darbas buvo greitesnis, jame bandžiau tiesiog dirbti su kompozicija, ko dar nesu daręs. O su portretais ką žinau tai tikrai nedirbsiu, ta prasme kartais, bet aš man labiau concept art patinka, į ką manau ir lygiuosiuosi.
Vilmokas prieš 8 metus
@Rin Prie ginklų ir landscape, nenoriu dar dirbti, nes nenoriu labai mėtytis. Kadangi pradėjau tik prieš mėnesi ir dar daug ko nežinau, noriu likti prie portretų, veidų piešimo, kol kas bent jau. Po to gal pereisiu prie viso herojaus piešimo ir tada liks mokytis piešti landscape, background. :) @Gedriau Yup. Dar reikia man daug padirbėti su value, šešėliais. Nes kiek dabar dirbu, tai tik iš savo galvos, kaip man pačiam atrodo turėtų būti. Manau dabar daugiau laiko skirsiu tam. Dėl ryškumo, tai kadangi niekada ir nepiešiau randų, gal todėl taip ir gavosi, nes neturiu jokių vaizdų galvoje iš kurių būčiau galėjęs atkurti. :) Bet žiauriai dėkui, kad išryškinai klaidas, nors ir pats mačiau kelias pats. Bet vistiek visada malonu išgirsti kritiką.
Vilmokas prieš 8 metus
Tie būgnai atrodo tai kaip būgnininkas dar apšilinėtų prieš koncertą. Toje vietoje kur pagreitėja, atrodo keistai irgi, iš niekur nieko taip. Daugiau nežinau, nieko nenusimanau apie muziką, bet šiaip sakau ką girdžiu. :P