Vilmokas prieš 8 metus
Vilmokas prieš 8 metus
@Rin dešinė akis užspalvinta, nes jis su ja nemato :D Matosi randas eina per tą akį. @Arvydas Veidas gal nėra per didelis ir nuo nosies iki burnos pas orc'us didelis tarpas būna, kiek mačiau. Bet pastebėjau, kad nosis ir akys tikrai maži. Pailsinus akis nuo darbo, dabar geriau matosi klaidos :P Piešiant užmiršau visai apsukti lapą. :P
Vilmokas prieš 8 metus
Radau. Kappa Jau seniai buvo pristatytą programa šita. Nuo twitchcon dauguma streamerių jau naudoja.
Vilmokas prieš 8 metus
Jei tingi skaityt visą tekstą, tai štai sąrašiukas, ką miniu tekste :)
- Runescape (afk game, tinka žiūrint twitch ir pnš.)
- Tera (būk pasiruošęs mokytis dungeonus, nes patekt į parčius dažnai yra dideli reikalavimai, kitaip dažnai pateksi į 'trap party' tai reiškia, kad dažnai mirsit ir disbandinsit party, dar neperėja dungeon)
- Blade and Soul (Dabar visi hyped, nes neseniai išėjo)
- Perfect World (nežinau ar dar kas žaidžia, bet šiaip įdomus, tik reikia daug grindinti. dėl gear)
Blade and Soul dabar hype visiem, visai neblogas MMORPG, Tera irgi geras, panašus į Blade and Soul, tik bėda ta, kad žaidėjai yra pasikėlę manau labai, ten norint gauti tarkim medium gear, turi jau turėt medium gear, nes nepriims į party LOL, Ir po max level jau nebelabai turi ką veikt, tik, kad eiti daily dungeons arba PvP sėdėti. Bet šiaip visai įdomu kelis mėnesius palošt. :) Guild wars 2, žaidžiau truputi, pradžioje labai įdomu, Questini visada su kuo nors, labai daug žaidėjų. Gali keltis kaip nori lvl, pvp arba questinant. Bet nelabai ilgai žaidžiau, šiaip visai nieko. Runescape kažkas minėjo, tai nebelabai kas ir žaidžia manau, daug kas stumia ant runescape, nors patys jį žaisdavo mažesni lol. Runescape šiaip yra toks afk game, labai tinka žaist, jei dažnai žiūri pvz. twitch ar pnš. Aš esu tiek MMO pražaidęs, bet niekada neradau sau tinkamo, nelabai išsilaikau ant žaidimų ilgai. Bet kur daugiausiai žaidžiau tai Runescape, kol buvau mažesnis dar. Tada Perfect world ir Tera. :)
Vilmokas prieš 8 metus
@SkepticalHippo Tai kol kas aš beveik nieko nemoku, tai man daug kada būna taip. O norint mokėti piešti, nebūtina visiškai nieko baigti. Ne vienas streameris iš twitch sako, kad reikia tiesiog įdėti daug darbo. Yra keli streameriai, kurie mokėsi visai kitų dalykų, o po to savarankiškai pradėjo mokytis digital art ir dabar dirba šioje srityje. Tiesiog reikia mokytis ir viskas. Norint mokėti piešti žmones, reikia mokytis anatomiją.