Virsenas prieš 9 metus
Jokie tau kiti tinklapiai, programos ar kita nepadės. Jeigų tu pats mokysies, tai ir išmoksi. Turi laisvo laiko - eini į vairavimo mokyklą ir mokiniesi ten bilietus. Jeigų pats savęs neprisiversi mokytis, tai kas tada privers ?
Virsenas prieš 9 metus
Virsenas tu vps be gyvenimo ciuvas tad uzsiciaupk.xd
Ar man vaidenasi ar tu iš tikrųjų vaidini kietą prie monitoriaus ? Dar su savo tais "xd". Iš vis mažvaikis esi. Jeigų turi man kažką pasakyt, apart kaip laido riteris rašinėjęs žinutes, kad visi matytų koks tu "kietas" ir dėjęs minusinę reputaciją, kuri man nieko nereiškia, tai su manim nesunkiai atrasi kaip susisiekt. Su mažvaikiais neturiu apie ką kalbėt.
Virsenas prieš 9 metus
tuo tarpu, tau ją reikia pamiršt ir gyvent toliau, nes prisirišimas prie buvusios panos ir jos ilgėsys- nieko gero neduos :blush:
Matos norėjai protingu pasirodyt, nu bet... tu persiskaityk ką tu parašei.
Virsenas prieš 9 metus
Geriau įsirašyk tu kokią programą, kuri žaidime rodys sąnaudas žaidimui, tada pamatysi kas ko daugiau reikalauja ir bus ramu. Nes sunku čia su tavim...
Virsenas prieš 9 metus
Gi tau jau senai atsakė kodėl nepavelka tų žaidimų tavo dabartinė atgyvena. Tu nori, kad antras golfas dirbtų taip, kaip Ferraris.
Virsenas prieš 9 metus
Updated:smirk:
Pakeistas GameModeText i GRP12 BETA
Oho. Nepavargai ? Tiek daug padirbai. Gal šiandien jau užteks ?
Virsenas prieš 9 metus
P.S jei dar kas nežiūrit smarkiai į kainą, vertėtų ir SSD prigriebt.
Jėzau... dar vienas, kuris įsitikinęs, kad SSD padarys didesnį poveikį krovimui... Gal nereikia, ką ?