Virsenas prieš 9 metus
Abejoju, kad ten juokingas tas youtube video, kur ištraukos iš stream'o. Nuobodu labai žiūrėti. Kartais į miegą traukia. Tik nesupratau kodėl buvau užblokuotas kuriam laikui chat'e kai paklausiau "Tu gėjus ?".
Virsenas prieš 9 metus
Tarp sg vienoj temoj pamačiau, kaip Mariukas reklamuojasi savo projektėlį. Tema buvo sukurta iš vis kito nario, jis ten kažko ieškojo. Bet po kelių pranešimų kažkas paminėjo Mariuko projektėlį ir prasidėjo visi stumimai. Paskutinis pranešimias turėjo būti mano, bet Mariukas papyko ir ištrynė. Pranešime parašiau kaip jis pažeidinėja forumo taisykles - offtop'ina, reklamuojasi savo projektą ir kitą. Pastūmiau ant jo ir jo projekto, kokias jis ten nesąmones darė, kad nieko gero jis ten nepadarė, o tik pinigus išplėšė iš vaikų. Ir pačiam gale numečiau šitą video:
www.youtube.com/watch?v=mWCJM2gBvso
Po kelių minučių pamačiau, kad mano pranešimo nėra ir po kiek laiko pamačiau, kad esu užblokuotas. Kaip ir ne paslaptis, kad kai kurie tarp sg reklamavo šitą tinklapį, todėl atėjau pažiūrėt kas čia dedasi. Kol kas matau kelis dėmesio ieškančius asmenis, kelis tikrai žinančius ko norinčius žmones ir daug tinginių.
Virsenas prieš 9 metus
Jeigų gerai žinau, tai pereiti į kitą rank'ą gali įvairiai. Nebūtinai reikės visada vienodai match'ų. Jeigų laimėsi prieš galingesnius priešininkus (tavo komandos rank'ai bus mažesni už priešininkų), tai pereisi į kitą rank'ą greičiau. Jeigų laimėsi prieš silpnesnius priešininkus, į kitą rank'ą pereisi lėčiau.
Virsenas prieš 9 metus
Pasikelk rank'ą, nes neišeis su tavim žaist, jeigų žmonių rank'ų skirtumas per didelis.
Virsenas prieš 9 metus
Nelabai supratau ką tu čia darai. Ar tu čia projektą darai ar gamemod'ą tik kuri ir kai sukursi atiduosi kažkam ?
Virsenas prieš 9 metus
ŽB jo balsas kaip mėgėjiškas tikrai neblogas, aš tik noriu pasakyti kad jau daugumai tikriausia kaip ir man atsibodo girdėti tą pati balsą įgarsinimą, ir norisi naujų balsų.
Jeigų kalbant apie Tulevičių, tai labai abejotina, kad artimiausiu metu atsirastų geresnis už jį. O dėl žaidimų naujienų įgarsintojo, tai nežinau kaip ten yra. Ar jie neturi pakankamai pinigų dėl geresnio įgarsintojo ar pagaili pinigų, dėl šito nežinau. Bet geresnį už jį tai tikrai būtų galima atrasti. Jau vien tas balso intonacijos šokinėjimas įkyrus. Tai žemyn, tai aukštyn, tai žemyn, tai aukštyn. Ar kada esi girdėjęs lietuvių kalbos mokytoją kalbant taip ? Tikriausiai, kad ne.
Virsenas prieš 9 metus
Balsas kaip balsas tik gal jau nusibodes kaip TV3 filmus koki tik nauja rodys visur tas pats įgarsina vytas tulevičius berods tiesiog atsibosta norisi naujo balso įgarsinimo tai tikriausia ir su ŽB nes man irgi jau atsibodo klausytis to balso bet balsas kaip balsas :smiley:
Tu ką tik palyginai profesionalų įgarsintoją su mėgėjišku ir abu juos pavadinai "pusė velnio". Minedo balsas irgi kaip balsas. Lietuvos atlyginimas kaip atlyginimas, darbas kaip darbas. Jeigų Lietuvą sudarytų 50% su tokiu mąstymu, tai tikriausiai Lietuvos ant žemėlapio greitai nebebūtų. Tai pasakyk koks tavo nuomone įgarsintojas būtų geriausias.
Virsenas prieš 9 metus
MTA tutorialų ir resursų, SA-MP tutorialų ir scriptų.
Aha. Tegyvuoja šūdserviai.