Zombis prieš 9 metus
Būčiau martyno tėvas pakasčiau jį po medžiu, jau geriau jokio sūnaus nei sūnus gėjuz
Zombis prieš 9 metus
Nieko čia uniklaus nematau, projektas užsidarys kai pasibaigsas hostingas bei vps(jei toki turit:D)
Zombis prieš 9 metus
tai jei as neturiu paypal ir kreditines kortales siu galimybiu as niekada neturesiu:?://///////
Krc sedau vyrai
Zombis prieš 9 metus
Taj jei as isimetu tios 5eur ir jios isleidziu man jau voskas veiks ar reik kad visada butu 5eur imesti
Zombis prieš 9 metus
Ne žaidimą dave bet žmonių kviesti vistiek negaliu......Pieva kažkoke kai tas pats buvo paieškojau dar info apioe tuos žaidimus tai išsiaiškinau kad turi būti išleides 5JAV dolerius kad gautum kažkoke stai funkcijas plačiau pasiskaityti gali čia https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663 bet aš anglu sunkiai gaudaus tai gal ne taip ąk supratau
Pats nusipirkčiau koki graju, bet negaliu kaip nes sms neįnmanoma:D o banko korteles neturiu, o iš lietuviu kas pardavinėja niekas sms nepardavinėja arba per puse brangiau nu žoddžių oieva kažkoke tais...To žaidimo kur davė nuostabus žmogus vertė yra 4.49€ arba 5.06USD, o tai reiškia kad aš išleidau5jav dolerius bet m,an vistiek neleidžia nu krč pieva kaknada nzn ka ir bedaryt:/ Be ttam žaidimui dabar akcija kainuoja 2.24€ tai gal dėlto nu nzn
gal kas žinot kas per nesamonė čia yra????????????????????????????
Zombis prieš 9 metus
Kokia kaina?Kokie reikalavimai? Atrodo neblogai, bet jei brangus pirkti neekomenduoju..Geriau išbandyk free ir jei patiks nusipirksi, bet nematau esmės pirkti žaidimu be multiplayer režimo