Andrius prieš 9 metus
Nu jo man mazdaug tas pats, bet mane tiesiog tevai vercia kokia knyga skaityti, visitek mokykloje ten reikia per trimestra 500 puslapiu perskaityti, tai vat, siaip perskaiciau 4 dalis vinos knygos pirma knyga apie 500psl antra apie 600psl trecia apie 720psl ir 4 apie 780psl ir tos knygos labai dideles yra kiekviena skaiciau apie metus :D zodziu tiesiog puske tokia idomia knyga pakiso, taip idomiai perskaiciau, po to dar viena knyga skaiciau kaip papltatino piratine zaidimo kopija zodziu ten kur reikedavo zaidejam vygdyti realias uzduotis, tas zaidima pats mastydavo ar kazkas tokio knyga EREBAS tada pirma karta knygos perskaiciau apie 100psl per diena , dabar dar skaiciau viena knyga Niko kronikos. BEGALYBE irgi taip buna uzeina perskaitau po 60psl po 80 psl ar po 100psl sitos atrodo per diena buvau apie 120psl perskaites net pats nustebau :D Erebas buvo apie 400psl su virsum perskaiciau atrodo per savaite ar dvi o Begalybe 333psl per savaite nepilna perskaiciau. Taip pat lankau orientacini, pats pasiekes esu geru rezultatu, bet su mokslais man nera labai gerai ta prasme nepadarau nd, nebent matematika, nes ji man yra lengva ji man patinka ir jei nepadarau mokytoja pastaba iraso o tada dar tevai kabinejasi... :D bet siaip pats mokykloje viska atklausau ir kontrus parasau gana gerai na 10 reciau gaunu bet labai daznai 8 gaunu, o su draugais tai as pats mokykloj atsiauciu, ten musu maziausia klase bet labiausiai prisidirbanti, zdz gasdina ten mus svarstys ir pns. bet nieko taip ir nepadaro, taip pat su draugais tiesiog neturiu laiko nes kaip ir sakiau lankau orientacini, o kiti draugai irgi akzka lanko tai taip ir nesutampa laisvas laikas, savaitgaliais taip pat daznai bunu isvares nes buna visokios varzybos, nezinau ka cia parasiau tyngiu lb skaityti jei kalidu bus tai bus ar jei kazka labai durno parasiau ir ne i tema :D
Zodziu tiesiog tau reikia atrasti tai kas tau patiktu, ir nebutinai reikalautu daug laiko
Andrius prieš 9 metus
Teisingai atsakėte: 15 iš 30 klausimų
Detalesni rezultatai su atsakymais išsiųsti jūsų nurodytu el.paštu.
Va prie PHP kaip ir kazkas sake nebuvau prisilietes bet ruosiuosi imtis sios kalbos.