Arnas922 prieš 9 metus
Nuoširdžiai tikiuosi, jog laimės Švedija, kaip ir kiekvienais metais parengė tikrai stiprią dainą.
Arnas922 prieš 9 metus
Jokiais būdais nepalaikau pedofilų, bet ir nepritariu prievartavimo sistemai kalėjmuose, mano akim būtų užtekę gerai atmušti.
Arnas922 prieš 9 metus
Betkokį dalyką streaminant galima sulaukti žiūrovų nesvarbu ar tai žaidimų, dizainerių ar dar kitokie stream'ai. Tiesiog reikia užkabint žmones, sudomint juos, tu gali būt talentingiausias web'ų dizaineris, geriausias Mc builder'is Europoj, bet jeigu nesugebėsi pateikt savo produkto, tavo stream'ai yra nieko verti.
Sudomink žmones savo asmenybe, šnekom, temom apie kurias kalbi kažką kurdamas ir susilauksi sėkmės, nes įdomius žmones giria, o jų stream'ais dalinasi.
Arnas922 prieš 9 metus
Būna, kad prie progos su draugas kalijano patraukiam, o cigarečių nerūkau, bet su savim visada nešiojuosi, nes kai grupė marozų paklausia ar turi cigarą yra tik vienas atsakymas...
Arnas922 prieš 9 metus
Runescape, nes tai pirmas Online žaidimas kurį žaidžiau ir jis man paliko daugiausiai gražių prisiminimų.
Arnas922 prieš 9 metus
- Persišaučiau koją ir laukčiau kol nukraujuočiau.
- Turbūt jau bučiau miręs po interneto dingimo.
- Vis dar miręs...
Arnas922 prieš 9 metus
Aš tai vopše chill esu, mėgstu gražiai apsirenkt ir susitvarkyt plaukus(Klasikiniai megztukai, tamsios kelnės, šviesūs kedai, trumpai apkirpti plaukai ir sukelti į vieną pusę), bet nėr taip, kad imčiau galvą ką kiti apie mano garderobą galvoja. Buvau kartą į šhule su pižama ir šlepetėm nuvaręs.
Arnas922 prieš 9 metus
O ką daryt GT fanam? Aš jau susistovėjau ties mintim, jog saga baigėsi. O dabar? Po 18 metų? Taip negalima...
Arnas922 prieš 9 metus
Nelabai palankus sprendimas, žmonių kurie neturi pakankamai lėšų įsigyti naujo modelio elektroninius prietaisus atžvilgiu.