Arnas922 prieš 9 metus
Realiai ši vasara man buvo bene geriausia per visą mano menką gyvenimėlį. Susitikau su seniai nematytais draugais, iš lempos sugalvojau aplankyti dešimtis miestų, pabuvau ir prie ežerų, bei sudalyvau vienuose iš smagiausių plotų.
Visa tai padėjo man suprasti, kad jeigu tikrai nori kažką gyvenime nuveikt, tai nesiskūsk nepalankiu ar blogu oru, nesėdėk namie, išeik ir daryk tai ką nori daryt. Nes tik nuo tavęs pačio priklausys ką šią vasarą būsi nuveikęs, pamatęs ar patyręs.
Aš suprantu, jog kai kurių žmonių ekonominė padėtis gali būt jiems nepalanki, bet geroms emocijoms kurti, nebūtini pinigai. Atsimeni tą gražią merginą facebook'e ? Taip, tą pačią nuo kurios foto gauni stajaką... Parašyk jai ! O gal visada norėjai 4:00 ryto miesto gatvėmis pasivažinėti su max'imos vėžimėliu? Arbą labai ankstyvą rytą sėdėti prie ežero su cigarėte rankoj?
Šie pavyždžiai yra tik žiupsnelis viso to, ką ši vasarą man pasiūlė, nors kai kuriems iš jūsų šie pavyždžiai atrodo vaikiški, beprasmiai ir neįdomūs, esmė ne tai... Ėsmė yra tai ką aš, tu ir kiekvienas čia esantis galėjo ir gali nuveikti, esmė yra kurti istorijas, jomis dalintis ir motyvuoti kitus.
Dėkui, tiem kas skaitė
Arnas922 prieš 9 metus
Įdomus išdėliojimas, atrodo irgi neblogai, siūlyčiau jėgas prasibandyti ant Level Editor'ių.
Arnas922 prieš 9 metus
Labai mažas progresas šitam video buvo parodytas, toks mažas, kad net nemanau ar buvo verta daryt timelapse, bet sprendi pats.
Šiaip linkiu sėkmės kuriant video, visgi sunku Lietuvos rinkoj prasimušt.
Arnas922 prieš 9 metus
Žaisk taip, kad būtų smagu, nes siekdamas aukštumų susigandinsi sau nuotaiką.
Master Yi nėra sunkus kovotojas, dėl to tinka pradinukams, bet su juo toli nepažengsi. Patarimai:
- Siūlyčiau rinktis kovotojus kurie turi bent po 1 skill shot'ą (Padeda išmokti nuspėti priešininko veiksmus, bei judesius).
- Pirkt Ward'us turint gerą vision, nėra sunku matyt kaip priešininkai roamina ar ruošiasi daryt kokį legendinį monstrą (Baron, dragon).
- Nesipyk su komandos nariais, konfliktai su komandos nariais dažniausiai baigiasi pralaimėjimu.
- Išmok dalintis, dalinantis buff'ais, bei kill'ais gerini komandos ekonomiką, bei lengvini komandos narių žaidimą.
Man asmeniškai labiausiai patinka kovotojai kurie turi daug mobillity ir gali lengvai skraidžioti per map'ą (Ezreal, Nidalee Yasuo etc.)