Arnas922 prieš 9 metus
Įdėja gal ir nebloga, bet mano manymu šie slaptažodžiai nėra praktiški. Net ir turint išsaugojimo funkciją, reikia atsiminti, jog ne visada gali turėti prieiga prie šios programėlės, o be jos atsiminti savo skirtingų simbolių slaptažodį bus gan sunku, ypač jeigu naudoji keletą skirtingų.
Progamėlė būtų daug praktiškesnė, jeigu generuojanti slaptažodį būtų naudojami tikri loginę vertę turintys žodžiai. Žodžių kiekis, bei ilgis galėtų būt atitiko as pagal pasirinktą slaptažodžio lygmenį. Taipogi programa galėtų turėti funkcija kuri leistų pasirinkti didelių, bei mažų raidžių mišinį žodžiuose, pvz: vietoj namas, rašytų nAmaS, kas dar labiau sustiprintų slaptažodžio saugumo lygį.
Čia tik mano nuomonė ir idėjos, o šiaip tai visai neblogai įgyvendinta idėja jeigu viskas darei iš "lempos".
Arnas922 prieš 9 metus
Iš elektroninės pusės gal ir nieko, bet vizualiai tai tikrai labai prastai atrodo.
Arnas922 prieš 9 metus
Raktų pakabukus, pagrinde visi iš skirtingų šalių neskaitant 4 rankų darbo pakabukų, kuriuos gavau dovanų. Iš viso kolekcijoj šiuo metu yra 29 raktų pakabukai.
Arnas922 prieš 9 metus
Aš tipo labai mondras builderastas esu, galėčiau prisidėt prie Mini-Arenų statymo, jeigu pasirinksite to tipo idėją.
Arnas922 prieš 9 metus
Top : Mr.ImOnSteroids(Mundo), Mankey(Wukong), Bugger(Zac), TheTornadoGuy(Yasuo) ir OhShitWhereDidTheLightGo?(Lee sin).
Jungle: Po Season 5 atnaujinimo nebežaidžiu :octopus:
Mid: BlitzCrap, Nemo(Fizz), Mr.Period(Vladimir) ir PappaSmurf(Ryze)
Adc: Vayne ir Ez.
Supp: Taric the gem lord, Zilean the swag lord ir Braum the might the poro swag.