b0ss prieš 9 metus
@Vaflioras pagal idėją - taip. Nebent bus kokie nors kosminiai reikalavimai, arba visa tai taip ir neišlys iš tos mandarinų kompanijos, kuriai būtent, kaip aš supratau, tą ROM'ą ir daro...
b0ss prieš 9 metus
Esu ilgametis Chrome vartotojas, bet paskutiniu metu susidomėjau nauja MS naršykle - "Project Spartan", deja ji dar neturi įskiepių palaikymo, todėl neįmanoma užblokuoti tinklapių reklamų, kas ~2 metus nemačius jokių reklamų puslapiuose - labai erzina. Tai pat, kolkas, negalima pasikeisti paieškos variklio, o aš esu amžinas Google useris. Taigi, kai šiuos du dalykus sutvarkys, tikriausiai pereisiu prie naršyklės atkeliavusos kartu su W10 OS :).
b0ss prieš 9 metus
LOL, aprašymas tai ne eilinis, tiesiog nukopijuoti ir įklijuoti modifikacijų pavadinimai pasako daugiau, nei aprašymas, čia dar nekalbant apie paveikslėlių lyginimą su tavo aprašymu...
b0ss prieš 9 metus
Nors idėja paimta iš kitų žaidimų (SA:MP), bet tikrai būtų labai įdomu pamatyti visą tai ir iš Minecrafto pusės :). Bėda tik ta, jog "kovojant" prieš tave, dar net ne pradėjus, bus aiškus nugalėtojas... :D
b0ss prieš 9 metus
Aš taip ir nesupratau... Kodėl kas nors turėtų rinktis būtent šią Windows versiją, o ne bet kurią kitą iš torrentų, ar nemokamą W10 iš MS? Kokiu tikslu tu čia patalpinai šitą gniutulą?
b0ss prieš 9 metus
Šis serveris, bus originalus išsiskirs iš kitų. Nevartosiu žodžių unikalumas ir t.t .