b0ss prieš 10 metų
@Vaflioras pagal idėją - taip. Nebent bus kokie nors kosminiai reikalavimai, arba visa tai taip ir neišlys iš tos mandarinų kompanijos, kuriai būtent, kaip aš supratau, tą ROM'ą ir daro...
b0ss prieš 10 metų
Esu ilgametis Chrome vartotojas, bet paskutiniu metu susidomėjau nauja MS naršykle - "Project Spartan", deja ji dar neturi įskiepių palaikymo, todėl neįmanoma užblokuoti tinklapių reklamų, kas ~2 metus nemačius jokių reklamų puslapiuose - labai erzina. Tai pat, kolkas, negalima pasikeisti paieškos variklio, o aš esu amžinas Google useris. Taigi, kai šiuos du dalykus sutvarkys, tikriausiai pereisiu prie naršyklės atkeliavusos kartu su W10 OS :).
b0ss prieš 10 metų
LOL, aprašymas tai ne eilinis, tiesiog nukopijuoti ir įklijuoti modifikacijų pavadinimai pasako daugiau, nei aprašymas, čia dar nekalbant apie paveikslėlių lyginimą su tavo aprašymu...
b0ss prieš 10 metų
Nors idėja paimta iš kitų žaidimų (SA:MP), bet tikrai būtų labai įdomu pamatyti visą tai ir iš Minecrafto pusės :). Bėda tik ta, jog "kovojant" prieš tave, dar net ne pradėjus, bus aiškus nugalėtojas... :D
b0ss prieš 10 metų
Aš taip ir nesupratau... Kodėl kas nors turėtų rinktis būtent šią Windows versiją, o ne bet kurią kitą iš torrentų, ar nemokamą W10 iš MS? Kokiu tikslu tu čia patalpinai šitą gniutulą?
b0ss prieš 10 metų
Šis serveris, bus originalus išsiskirs iš kitų. Nevartosiu žodžių unikalumas ir t.t .