b0ss prieš 8 metus
Jau geriau būtum nevertęs, nes to per translaterį permesto teksto neeina normaliai suprast... O kalbant apie GTA, tai didžiausia naujiena, prieš kurią visos tos R* nesąmonės tampa visiškai bereikšmėmis - www.gtanet.work
b0ss prieš 8 metus
Kas būna jeigu atsiuntus ir įrašius atnaujinimą vietoje to jog spaustum "play" išjungi SC ir paleidi žaidimą iš naujo? Gal kartais naudoji/naudojai kokius modus?
b0ss prieš 8 metus
@SkepticalHippo WINE runs like shit. Tačiau pilnai visą Windows OS virtualizuojančios programos, kaip VirtualBox veikia gan neblogai - yra galimybė perduoti tam tikrus kompiuterio komponentus virtualizuojamai OS, taigi, paaukoji vieną GPU ir turi ~95% jos performanso ant VM. Tad galiausiai per VM gali žaisti praktiškai viską, ką tik išveža tavo hardware su labai mažu performanso minusu. O kas liečia MS programų naudojimą, tai VirtualBox turi galimybę perkelti pagrindinius Windows aplinkos komponentus ir atidarytus langus į Linux aplinką, kas leidžia vienu metu dirbti su abejomis OS. Tai atrodo daug maš šitaip:
Tad manau, kad labai stengtis ties virtualizavimu jau nebereikia, tačiau kernelis kuris vienu metu palaikytų abiejų OS programas - būtų gan šauni naujovė.
b0ss prieš 8 metus
Vagiu iš turtingųjų ir atiduodu vargšams.
Žaidimai, žaidimai... Ar esate kas nors Windows'us nusipirkę?
b0ss prieš 8 metus
Kažkada ir aš bandžiau kažką tokio, bet man nesigavo - kai tokio lygio beatą kūriau daugiau nei valandą, tai jis ne tik kad man visiškai nusibodo, bet ir pradėjo šlykščiai skambėt... Įsivaizduoju kaip šauniai visa tai turėtų atrodyti, jei tavęs tai neužknisa...
Na o kalbant apie patį beatą, na tai ganėtinai gerai jį suderinai ir kažkokiam rimtesniam kūrinyje jis turėtų labai gerai skambėt. Ir jo, visgi ta vieta kur viską pagreitinai - tiesiog tragedija. Manyčiau jei jau nori kažką greitinti, tai geriau imtis triukų keičiant įvairius pitch'us ar dar ką nors tokio ir tempą greitink tolygiai.
O kas būtų tikrai įdomu iš bendruomenės pusės (bent jau man), tai jei pasidalintum daugeliu savo kurtų beatų ir galiausiai išleistum iš jų visų pilną dainą - žmonės galėtų pamatyti kūrimo procesą, sudarytum nemažą "hype"...
b0ss prieš 8 metus
Kažkada domėjausi tuo, tai kiek skaičiau apie "fanless cooler'ius", tai kad jie bent jau galėtų lygintis su stockiniu cooleriu, reikia tikrai smarkiai didesnio paviršiaus ploto, nei turi tie rimtesni cooleriai su ventiliatoriais (kalbu apie tokį plotą, kurį turi tavo pateiktas pavyzdys be ventiliatoriaus). Taigi, iš esmės bet kokį radiatorių galima naudoti be ventiliatoriaus, tačiau su ventiliatoriumi jo efektyvumas padidėja kelis kartus. Jei reiktų rinktis iš tavo pateiktų variantų, tai rinkčiausi be ventiliatoriaus ir įsitikinęs jo efektyvumu nuspręsčiau, ar reikia prie jo ventiliatoriaus ar ne... Taip atrodo fanless cooleris kurio efektyvumas kaip įprasto coolerio su ventiliatoriumi.
Tai pat, ar tik kartais nebūsi pamiršęs pakeisti termo pastos? Ji taipogi labai efektyvi...
b0ss prieš 8 metus
Tai kokios pagrindinės naujovės žiūrint nuo 1.8 versijos iki greitai išeisiančios 1.9? Ar jie pagaliau padarė taip senai žadėtą serverio API?
b0ss prieš 8 metus
WP 10 versijoj buvo pradėta virtualizuoti Android OS, dėl plataus jos programinės įrangos palaikymo, kurio baisiai trūko WP. Taigi, ar kas nors kasinėjotės giliau? Ant kiek tą Android'ą tame WP galima išnaudoti? Kai svarsčiau kokį telefoną įsigyti, nemažai galvojau apie WP, dėl jame randamų dviejų OS (kiek girdėjau gandų, tai bus ir iOS palaikymas), tad kaip ten yra iš tikrųjų?
b0ss prieš 8 metus
@Arvydas aš tai manau, jog žaidimai aplamai skirti tam, jog galėtum smagiai praleisti laiką, kai tokio atsiranda. Taigi, atsisėdi ir džiaugiesi siužetu, bei mokaisi/tobulėji žaidimo eigoje, kiek tai yra būtina. O gilinimasis į žaidimo strategijas, jų mokymasis, bei informacijos apie jas rinkimas nemažai laiko praleidžiant internete, man atrodo nelabai jau smagus ar įdomus laiko praleidimo būdas, tai pat ir to laiko tokiam įsigilinimui į žaidimą reikia daugiau... Mane labiau domina žaidimų istorijos, nei įvairių lygių kėlimas, ar resursų rinkimas. Tad aš paprasčiausiai renkuosi tokius žaidimus, kuriuos be jokio vargo galėčiau žaisti, atradęs tam laisvo laiko...