b0ss prieš 9 metus
@quiN. deja, tiek aš, tiek @Garveris klydom. Tai neturi nieko bendro su antivirusine. Tiesiog 3DM neatsižvelgė į login timeout'ą, na ir jam tiesiog atėjo laikas, dėl to, atsukus kompiuterio laiką ir eidavo vėl žaisti... Ir neturi su tuo antivirusinė nieko bendro. Atsinaujink cracką, kaip tai padariau aš, jau prieš 3 dienas... @Qiux pateiktas variantas turėtų veikti...
b0ss prieš 9 metus
@Jonas13, kartais tokių serverių nėra visos galybės? Koks tikslas daryti tai, kas jau senai sukurta ir kas jau visiems senai atsibodo?
b0ss prieš 9 metus
Pakeisk temos pavadinimą, kadangi tai nėra "fix'as" (klaidos ištaisymas), tai tėra būdas ją apeiti, sukeliant tik dar daugiau klaidų (kaip jau minėjo @Bit). Be to, šį sprendimą jau buvo įvardiją kitoje temoje...
b0ss prieš 9 metus
Žinau tik tai, jog iš nosteam.ro buvau parsisiuntęs ir susiinstaliavęs cracką, kuris buvo išleistas dar prieš 3DM pirmąjį veikiantį cracką, na ir tą jų cracką aptiko kaip virusą (aš jį vis vien instaliavau), jis neveikė, bei po pirmo paleidimo, pas mane atsirado procesas, kurį išjungus, jis vėl įsijungdavo ir kurį man pavyko pašalinti, tik per "Safe mode" (aiškiai kažkoks rimtesnis virusas). Na, tai visa mano patirtis su nosteam.ro... :D
b0ss prieš 9 metus
@quiN. o buvai žaidimą užblokavęs su "firewall", nuo prisijungimo prie interneto? Tikriausiai R* išleido kokį nors atnaujinimą ir tau jį suinstaliavo, arba tu normaliai nesusitvarkei su antivirusine ir ji tau ištrynė cracko bibliotekos failą (jei naudoji 3DM cracką, kurį aptinka kaip virusą). Manyčiau tau reikia per naują įsikelti cracką, arba, jei tai nepadeda - persirašyti/per naują atsisiųsti, žaidimą.
b0ss prieš 9 metus
@toolid- kiek aš žinau, tai dauguma laptopų turi integruotus vaizdo procesorius, kurie geba susitvarkyti tik su desktopo grafikomis. Na ir tau reikia pasirinkti, kuri programa, kurį vaizdo procesorių naudos, na ir pasirinkus 9600M, turėtų viskas veikt pakankamai normaliai (jei tas GPU yra bent kiek vertas dėmesio)...
b0ss prieš 9 metus
@Saimon. iš tikrųjų, neslėpsiu, bet paskutiniu metu darbai praktiškai nevyksta, kadangi šiek tiek keičiasi mano gyvenimo būdas ir nebe išeina praleisti daug laiko prie kompiuterio, o kai jau prisėdu, tai nebūna jokio noro kažką daryti.
Tačiau, iki šios temos sukūrimo aš krapščiau mini žaidimukus, kadangi anksčiau, ar vėliau (matosi kad vėliau, nes visi už "The Fallen Sun"), aš tikrai norėčiau sukurti tokio tipo serverį. The Fallen Sun idėją aš koduoju jau iš anksčiau (pradėjau kažkur prieš pusę metų), tad jau padariau lietų, inventorių API (norėčiau jog serveryje žaidėjai galėtų tiesiog nesinaudoti jokiomis komandomis, o daugiau viską darytų grafinėje aplinkoje, o kol kas vienintelis dalykas, kurį galima panaudoti kaip meniu pagal serverio galimybės, tėra tik inventorius), bei sistemą, pagal kurią bus daroma žala žaidėjui būnant lietuje, priklausomai nuo jo turimų šarvų, amuletų, bei kito šlamšto.
Kas liečia serverio informacijos atvaizdavimą svetainėje, tai aš manau, jog iki serverio starto tikrai turėtų užtekti paprastos skilties šiame forume, o turint galvoje tai, jog man baisiai nepatinka viskas, kas susiję su svetainių kūrimu, bei neturiu pažįstamų, kurie galėtų tuo apsieiti, tai nemanau jog išvis darysim atskirą svetainės dalį Minecraft serveriui. Tačiau, tai pat turiu kelias idėjas, kurios glaudžiai susietų serverį su svetaine, tokias kaip inventoriuje esančių daiktų prekyba, lažybos iš jų, bei galimybė už kokius nors svetainės taškus (tarkime, kad ir karmos taškus), gauti serverio valiutos, kas mano galva turėtų atvesti žaidėjus, kurie tik žaidžia tame serveryje, bet nedalyvauja forume, į šį forumą.
@Alter žinau tavo sugebėjimus, bei gerbiu tave kaip programuotoją, tačiau, jeigu man mokėtų už darbą su tavimi, aš tikriausiai vis vien atsisakyčiau su tavimi dirbti.
b0ss prieš 9 metus
Man irgi buvo neseniai išsijungę, bandant nusitaikyt kažkokios (gali būti jog netgi tos pačios) misijos metu. Na, įsijungęs žaidimą per naują, aš arba tiesiog nebandžiau nusitaikyt, arba klaida buvo vienkartinė, jog aš perėjau visą misiją ir toliau mėgaujuosi žaidimu :)