b0ss prieš 9 metus
Taigi ne. Visur eina tokia pati srovė, tik kuo stipresnis, tuo daugiau slotų jame papildomam maitinimui (pvz turėdamas 3KW maitblokį, galėtum pasijungt kokius 10 GPU, o motininei ir procesoriui tas pats maitinimas eitų)
b0ss prieš 9 metus
Gali kištis kokį tik nori. Asmeniškai aš, manau jog ateityje smarkiai upgradinsiu savo PC ir ko gero pas mane veiks kelios vaizdo kortos SLI rėžimu (šiuo metu irgi veikia kelios, tik viena vien dėl display palaikymo), tai įsimečiau 1KW maitinimo bloko ir sėdžiu visiškai dėl jo nesijaudindamas. Manyčiau paprastam, normalaus galingumo, dabartiniam PC, turėtų užtekti ~750W maitblokio, kurį galima nusipirkti už kokius 60€. Tai pat, aš irgi maniau, jog susitvarkius maitinimui, temperatūros kris. Tačiau taip nei velnio nebuvo (bent jau mano atveju), tad patarčiau nusipirkt padorų aušintuvą procesoriui, jei su stockintu sėdi. Be to, yra maitinimo blokai, kuriuose galima prijungti/atjungti kai kuriuos maitinimo laidus. Man tai tikrai patinka, nes dėžėje smarkiai sumažėjo bereikalingų laidų, kurie tik trukdo ventiliacijai. Tai tau irgi patarčiau rinktis tokio tipo PSU.
Štai mano pigus ir gailingas maitblokis, kuris man tikrai patinka :)
http://www.kilobaitas.lt/Korpusu_mait_saltiniai/Enermax_/Lepa_power_supply_MaxBron_1000/B1000-MB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_403&ID=544459
b0ss prieš 9 metus
@BoQsc nenorėk neįmanomo. Mano galva, verčiau knisti kažkokią vieną, geresnę, unikalią idėją, nei bandyt sukurt kažką labai paprasto iš žaidėjo pusės, bet baisiai sudėtingo iš sisteminės... Be to, iš tikrųjų turiu vieną idėją, kaip bent šiek tiek dalinai prie to prieiti prie tos "laisvės"... Tai esmė būtų tokia, jog serveryje egzistuotų atitinkamos zonos, kuriose išsipirkus bus galima statytis namus. Pavyzdžiui pirmose trijose zonose (zonos skirsis pagal savo kainas, taip žmonės, kurie mokės normaliai statyti, bus suinteresuoti nusipirkti kuo brangesnėje zonoje sklypą ir ten pasistatyti normalaus lygio namą, na o paprastiems žaidėjams, kurie nėra išvystę meninių gabumų - tai daryti bus beprasmiška, dėl to susidarys lygmenys pagal savo kainą ir pagal ten statančių žaidėjų profesionalumą), tik tos zonos bus suskirstytos į sklypus, tad labai daug laisvės ir unikalumo ten nebus. Bet tai pat, būtų dar trys zonos, kuriose leidimas statyti kainuotų kelis, arba keliasdešimt kartų daugiau žaidimo valiutos, bei jose nebūtų apribojimų - žmonės galėtų bendrai statytis miestus, kaip tik nori ir kur tik nori. Žinoma tas bendras zonas kažkas turėtų prižiūrėti, bei saugoti nuo besarmačių. Į vieną iš tų zonų eitų patekti tik aukščiausiu lygiu statantiems žaidėjams, per kokias nors atrankas, ar kitus kelius... Tokiu būdu, rimtesni statyme žaidėjai galėtų mažiau jaudintis dėl aplinkinių nevykėlių daromos žalos, bei galėtų lengviau kooperuotis.
b0ss prieš 9 metus
VPS'e - gali, o hostinge, kuriame gauni tik FTP prieiga, tai tiek nebus įrašyta Java, tiek tu negalėsi suvesti jokios komandos eilutės, jog paleistum savo programą. Be to, kaip tu rašysi puslapį Java kalboje, jei nežinai net Java'os failų galūnės? - ".jar"
b0ss prieš 9 metus
@Arnas922 norėsi tu to, ar ne, bet prisidėt tai tu privalėsi... :D
@Arnas. tai survival irgi nuvalkiotas, o tai yra vienas iš pagrindinių The Fallen Sun elementų, so? Viskas yra nuvalkiota, ką gali pamatyti daugumoje serverių, bet jei tu tą patį atlieki naujai, bei unikaliai, tai nemanyčiau jog tai būtų galima vadinti "nuvalkiotu". Aš ir pagalvojau, ir žinau, kaip sujungti kelis stilius, bei kelis serverius į vieną krūvą, tiesiog manau jog geriau būtų greičiau startuoti su viena užbaigta idėja, nei ilgiau knistis su keliomis, juolab jog man sakė, jog serverį turėčiau paruošti iki vasaros pradžios. Žinoma, programuotojas man be galo praverstų, jei tik domina idėja ir nori prisidėti, tai susisiek su manimi :).
@ErikasDamn kas tiesa, tas ne melas... Tačiau man ši idėja patinka dėl to, jog galimi keli žaidimo variantas, iš kurių vienas būtų tiesiog sėdėjimas sulindus po žemėmis ir mėgaujantis elementariomis pramogomis, iš kurių vien tik ir susideda dauguma lietuvos Minecraft serverių. Tačiau bus ir įdomesnis variantas, kurį betkada gali išmėgint. Vis gi, tai nebus visiškas, šimtaprocentisi hardcore. Bus saugios zonos, gyvenvietės, bei kitas šlamštas, o jei jau žaidėjas užsinorės greitai pralobti ir rizikuoti, tai turės lyst laukan, kur išgyventi jam bus tikrai daug sunkiau, nei požemiuose.
b0ss prieš 9 metus
@El macho ačiū už neblogą idėja! Tačiau, tai tiesiog pakeičia mano sugalvotą lavos lietų į kažką alternatyvaus, tad didelio skirtumo aš nematau. Be to, man labai patinka tai, jog lavos lietų aš galiu atvaizduot žaidime kaip efektą, kurį matys visi žmonės, o radiacija bus nematoma, todėl prasčiau susipažinusiems su serveriu bus neaišku kodėl jie dvesia, bei labai gražiai matysis aplinka, o lietus viską turėtų užgožti, paprastinti matymą. Be to, kalbant apie radiacijos poveikį, tai nuo lietaus bus galima pasislėpti ir išbūti kažkur sulindus kiek tik nori laiko, tačiau jei kalbant apie tavo tą paminėta laiko tarpą, kurį įmanoma išgyventi paviršiuje, tai kaip ir minėjau, paviršiuje bus visokių monstrų ir norėčiau padaryti viską taip, jog nuo jų neeitų pasislėpti, o tik kelis, kad išlošti truputį laiko, eitų nužudyti. Tad gaunasi ganėtinai panašus rezultatas. Tad net nežinau. Be to, aš pats norėčiau daugiau mistinio serverio, o ne realistiško, todėl pats ir pasirinkau ne radiaciją, o kažkokį tai nesąmoningą lietų. Tai pat ir požemius aš įsivaizduoju, kaip kokias pilis iš žiedų valdovo, bei ištisus medieval stiliaus kaimus, sugrūstus po žeme, o ne nuobodžius bunkerius. Na žinoma, jei yra daugiau norinčių orientuotis į tavo idėjos pusę, galiu ties ja ir dirbti, bet pačiam man, mano idėja, vis dar atrodo geresnė...
@Saimon. lavos lietus, tai bus tiesiog paprastas lietus, su pakeistomis tekstūromis, monstrai, na, Minecraft'e ir taip yra monstrai - zombiai, skeletonai, bei kitas šlamštas. Aš pats galvoju tik šiek tiek pakeisti jų mechanikas, kad rimčiau galėtų persekioti žaidėjus.
@Edvinas tu, kaip suprantu, mažai žaidęs Minecraft, tai ko gero nelabai supratai kaip tie mini žaidimukai atrodo. Kame esmė, jog tai būtų kaip atskiras žanras ir visie tie mini žaidimukai būtų nelabai susiję vieni su kitais, o jau nekalbant apie "The Fallen Sun" idėja. Tai per daug skirtinga, kad daryt viską viename. O ir šiaip, per daug knisimosi, geriau atskirai po vieną padaryt ir serverį į dvi dalis vėliau padalint, nei dabar iškarto su viskuo knistis. Na, o jei tu kalbi apie kažkokias tai pramogas žaidimo metu, jog tiesiog saugioje zonoje galėtum linksmai praleist laiką, tai žinoma, visko galima prigalvoti.
@Arvydas tiksliai... Asmeniškai aš, tai nemanau jog pagrindas turėtų būti labirintas, kadangi landžioti po tokius, man pačiam atrodo per daug nuobodu. Tačiau į patį žaidimą, jei orientuojantis į The Fallen Sun, galima pridėti nemažai labirintų. Kad ir tik prisijungus prie serverio, reikėtų pereiti labirintą, jog pradėtum žaidimą, o tame labirinte esančios lentelės tave supažindins su visa žaidimo eiga ir kitomis nesąmonėmis. Tai pat, jei neardant tavo visos idėjos, tai manau ji ganėtinai tiktų kaip mini žaidimukas... O gal... Jei darant su The Fallen Sun, tai, jei kylant viršuj, tu randi apokalipsę, kurioje labai sunku išgyventi, bet galima rasti labai vertingų daiktų, tai tai pat, leidžiantis žemyn, galėtum prieiti milžinišką labirintą, kuriame tai pat labai sunku (dėl kokių nors priežasčių, kurių dar nesugalvojau :D), bei tai pat galima rasti daug vertingų daiktų, tačiau tai pat, labai lengva pasiklysti ir mirti. Na, patį labirintą tai žaidime tikrai, manau, jog tiesiog būtina įgyvendinti. Ačiū už idėją.
@Rin Tai daug maš tokia ir yra mano idėja, tik aš ją ne pilnai išdėsčiau. Tipo esmė yra tame, jog apačioje pasiruoštum vykimui į viršų, kur gali labai pralobt, arba tiesiog miręs viską prarast.
b0ss prieš 9 metus
@Hiwichi Atleisk, nenoriu įžeidinėt, bei per daug plėstis į aiškinimus, bet deja tavo lygis tiesiog ne tas, kokio mum reikia (apie tai jau kalbėjau pačioje temoje). Deja negaliu parodyti didžosios dalies savo darbų, kadangi jie sukelti kitame forume, kurio čia reklamuot nenoriu, na o ten esančias temas kopijuoti į šitą forumą, aš nematau prasmės. Šiaip ar teip, turim vieną videką, kuriame jau turėtų matytis ko mums reikia. Atkreipk dėmesį į tai, kad tai buvo pirmasis videkas, kuris gavosi labai prisvilęs ir jį mes darėm praktiškai kaip kažkokį testą, tad pačių statinių kokybė nėra labai superinė, be to, pagrinde statė tik vienas žmogus...
www.youtube.com/watch?v=BnROJVVtoRg
b0ss prieš 9 metus
Dar vienas atminties fanatikas... Mano muzika, kurią aš kaupiu jau apie 5 metus, užima apie 6GB... Filmai? Argi tu vienas iš tų bepročių, kurie peržiūrėję filmą, jį laiko kompe, vien tik tam, jog laikyt? Nuotraukos? Čia net nėra apie ką kalbėt. Anyway, tu gi sakei, jog kompą perki internetui, tai kodėl ir failų nenori laikyti internete?