b0ss prieš 9 metus
@MartynasPii įdomu, kam tau tas 1TB, kai tu kompiuterį naudosI tik internetui? Čia praktiškai 32GB užtenka, su galimybe įsidėti micro SD kortą
b0ss prieš 9 metus
Laukiu šio žaidimo taip, kaip nelaukiau jokio kito - nuo pat pirmųjų trailerių, kurie buvo prieš kažkur 4 metus... Prieš kelis mėnesius pirmą kartą išbandžiau šį žaidimą ir nors pasibaisėjau grafika, nes tai buvo ant PS3, man žaidimas taip labai patiko, kad prisiverčiau jo nežaisti, kol neišleis ant PC... Nah, prieš kelis mėnesius net kardinaliai atsinaujinau savo PC, jog galėčiau kokybiškai mėgautis žaidimu :). Šiaip vienintelis dalykas, kurio aš smarkiai pasigedau žaidime, tai miestų atrakinimas, priklausomai nuo progreso..., juk žinot kaip įdomu, kas dedasi už uždaryto tilto ir kaip smagu tai pamatyti bėgant nuo policijos sraigtasparnių, bei tankų, ir koks tai afigienas jausmas, kai pagaliau tave įleidžia į tą miestą... Anyway, niekada net neįsivaizdavau GTA iš pirmo asmens, na ir ką galiu apie tai pasakyti - tai nesveikai kieta! Tai mano galva paverčia šį žaidimą į kažką panašaus į simuliatorių... O kokių modifikacijų bus... O kaip bus smagu taškyti fanų kurtą MP versiją (kažką panašaus į SAMP), kurią tikiu, anksčiau, ar vėliau - tikrai sukurs!
b0ss prieš 9 metus
@MartynasPii & @f0cus iš tikrųjų tai tikrai neblogas pasiūlymas, jei ten išvis kažkas panašaus į kompiuterį, kuris gali veikti kaip normalus kompiuteris ne vien Android (man regis Chronium OS yra padaryta Android pagrindu, tad, jei aš neklystu, tai tu tiesiog turėtum galėti atsisiųsti telefonui pritaikytą Skype ir ja naudotis) platformoje, tai tau iš tikrųjų labiau apsimokėtų į jį įsirašyti Ubuntu, juk ten optimizacijos ne ką prastesnės, o funkcijų tai gerokai daugiau galėsi atlikti ir ten jau tikrai galėsi pasinaudoti Skype, bei kitomis, pagrindinėmis programomis. Na ir aplamai, labiau patarčiau pirkt silpną kompiuterį su OS pagal Linux kernelį, tai nemanau kad kainos labai smarkiai skirtųsi, bet kompiuterį galėsi kaip kompiuterį panaudoti, kai tik prireiks... O čia... Naršymui skirta OS...
b0ss prieš 9 metus
@MartynasPii tau reikia, tu ir pasižiūrėk... Bet realiai nemanau jog šias funkcijas palaiko. Tikriausiai tik paprastas chatas...
b0ss prieš 9 metus
@MartynasPii yra galimybė naudoti skype online kartu su one drive (skype acc būtinai turi būti surištas su Microsoft'o acc). onedrive.live.com
b0ss prieš 9 metus
ey b0ss. Tai tipo jau visi jūs kas čia pinigais aptekę ir preordinę šitą padarą jau galit jį siųstis? Kodėl jo dar torrentuose nėra :?