b0ss prieš 9 metus
Asmeniškai aš, tai daugumą žaidimų išbandau vien dėl to, kad pažiūrėčiau kaip ištobulėjo jų varikliukai, t.y. fizikos, grafikos ir kitas, pačiam žaidimui itin daug reikšmės neturintis šlamštas, nuo kurio priklauso pačio žaidimo pojūtis... Vis gi, pastebėjau jog žaidimų kūrėjai, kurie negalėjo sau leisti smarkiai padirbėti ties grafikomis, bei fizikomis, neretai būna tai pat per prasti, kad ir itin gerą istoriją sukurtų. Tad asmeniškai aš, dėmesį skiriu į tris pagrindinius dalykus, tai: grafikas/fizikas, patį gameplay (istoriją), bei žaidimo galimybes (ar viską galima atidaryti, sugriauti, pasičiupti, bei tėkšti kam nors į galvą).
b0ss prieš 9 metus
@Barzdocius nah, esu senas geras piratas ir už žaidimus nemėgstu mokėti. Taigi, apskritai visi mano bandyti nulaužti žaidimai veikė be didesnių problemų, kurias galėtų sudaryti OS, o tų žaidimų buvo gal kokie 20-30. Kiek iš Steam'e žaistų, gal kokių 5 žaidimų, tai taip, vienas iš jų - Insurgency, stopudovai dėl W10TP, neveikė normaliai, t.y. po įjungimo praėjus ~10min išmesdavo iš žaidimo su žinute "Lost connection" ir daugiau nebe įleisdavo į jokį serverį.
Anyway, nesuprantu ko čia per daug jaudintis, gi OS persirašyti, tai ne gyvenimą iš naujo pradėti. Nepatiks kas nors, ar neveiks, tai galėsi vėl W8 susirašyt. Juk dabartiniais laikais gyvenam, visus ten tau reikalingus failus, galėsi atsisiųsti iš interneto, na o asmeniniai failai dažniausiai nesveria be galo daug, tad juos be problemų gali kur nors įsirašyti, ar patalpinti kur nors internete, tarkim į OneDrive talpyklą, kuri tiesiogiai surišta su W8, bei W10TP.
b0ss prieš 9 metus
@Bit tie procentai rodo tavo HDD apkrovą lyginant su didžiausiu pasiektu greičiu. Kai tu matai 100% išnaudojamą HDD, vadinasi koks nors procesas kažką į jį rašo, arba iš jo skaito ir jį apkrauna taip smarkiai, kaip tam procesui reikia, na ir jei tu matai 100% apkrovą, vadinasi tavo HDD yra per lėtas (taigi, turbūt jau susidėvėjęs, nes normaliai veikiantis HDD neturėtų veikti prasčiau, nei reikalinga programoms). Kol HDD sąnaudos nepakyla aukščiau nei 80%, tol mano galva performancas neturėtų pakist ir dėl to jaudintis nėra ko, ypač kai kalba eina apie 5%, 14%, tai atsižvelgiant į tai, jog turi tik paprastą HDD, tai čia viskas yra OK. Jei nieko nedarant užkiltų iki kokių 50%+, tada jau reikėtų jaudintis. Tai pat, jei tu tik neseniai persirašei OS, tai po perrašymo būna įrašomi visokie atnaujinimai, draiveriai ir panašus šlamštas ir visa tai vyksta backgrounde, dėl to, kadangi įrašant smarkiai naudojamas HDD, jis ir užkyla iki 100% ir tu, kadangi nematai jokio GUI, galvoji jog tai kažkokia problema...
b0ss prieš 9 metus
@Edvinas į W10TP yra sukištas praktiškai visas šlamštas, kurį MS jau paruošė W10, o ne vien, tik programuotojams suprantamas šlamštas (tokio aš apskritai nepastebėjau).
Durniausia, kad dauguma komentatorių, tik komentuoja tai, kad tai nėra pilna OS versija ir joje "yra" labai daug klaidų. Aš W10TP įsirašiau tą pačią dieną, kai tik juos viešai išleido, tad manau galiu pasakyti kažką tikslesnio ir tikresnio, nei dauguma iš jūsų. Taigi, dėl klaidų, jų tikrai pasitaikė keletas, dauguma jų buvo keistokos, nereikšmingos ir netgi juokingos, na bet viena iš jų buvo rimtesnė - kas ~5min restartuodavosi HDD, kas užtrukdavo ~10s, t.y. kas 5min, kompiuteris visiškai pakimba dešimčiai sekundžių. Bet kaip ir kitas klaidas, taip ir šia, su kitu atnaujinimu, o atnaujinimai išleidžiami pakankamai dažnai, ištaisė. Anyway, ką gauni įsirašęs W10TP? Tai visos gerosios W7 ir W8 pusės. T.y., W10TP dizainas yra ganėtinai panašus į W8 dizainą, nors tai pat ir smarkiai patobulintas, bet tai pat, ši OS yra pritaikyta normaliems kompiuteriams, ko apie W8 nepasakytum - grįžo normalus start meniu. Tai pat atsirado kelių desktopų palaikymas vienu matu, ką jau senai matome Ubuntu, bei Mac operacinėse sistemose. Na tai tokios pagrindinės, dabartinės naujovės. Tai pat, derėtų paminėti, jog šiuo matu aš nematau nei vienos klaidos OS veikime. Taigi, kodėl gi tau, bei visiems kitiems, kam tik nėra baisios nereikšmingos klaidelės, neįsirašius W10TP?
b0ss prieš 9 metus
@Darrel_ Aš turėjau galvoje, kad GTA nebuvo paminėtas, kaip turintis "gerą aplinką" žaidimas, tai ką, jis prastesnis už šiuos?
@Bebras Black Flag asmeniškai man įstrigo tuom, jog jame, pirmą kart žaidimo istorijoje, didžioji dalis veiksmo vyko vandenyne, kas manyčiau yra ganėtinai unikalu. O ir be to, tai senos kartos žaidimas, jei kalbant apie geriausius vaizdus, tai derėtų atsižvelgti tik į Unity, o ne į Black Flag, ar Rouge.
b0ss prieš 9 metus
Ir kuo ta aplinka tokia stulbinanti? Manyčiau kiekvienas aukštesnio lygio žaidimas, turėtų turėti tokio lygio aplinką. O GTA aplinka su šiais žaidimais net negali lygintis?